Varierade dagar!

Jag är så dåligt på att uppdatera här, ska försöka bli bättre. Men dagarna går så fort och även om jag inte gör något så hinner jag inte med något. Konstigt, men mycket sant.
 
Men att mysa med min nya lilla älskling är värt att det inte blir något gjort. Hon är så fin och världens goaste lilla tjej. 
Tiden går så fort och hon växer så snabbt, fast hon bara är 6veckor idag så känns det som hon alltid har funnits hos oss.
   
 
Även min andra tjej, världens goaste stora tjej, växer så det knakar. Hon har blivit så stor, vart har min lilla tjej tagit vägen?!
 
Nu är ju inte alla dagar så här dagar, när mamma får kramar och pussar när hon vill och inte vill ha dem. Det finns de dagar som inte är lika roliga som denna var, när lilla ska bli stor och ska göra allt själv. Hon har ju blivit mer trotsig sen lillasyster kom, vilket är helt självklart och jag förstår precis. Hon har ju alltid varit själv och fått all vår uppmärksamhet själv och nu får hon kämpa lite för dem. Vilket kan vara bra iförsig...
Men det är inte lika kul när hon får sina utbrott, för humör det har min tjej....
 
Dessa dagar uppskattar jag min älsklings pussar extra mycket. Jag får fortfarande mina pussar lite då och då.
Den här sitter på vårt köksfönster och fick sitta uppe några dagar så jag fick extra energi av den. Älskar mina pussar, tack älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0