Nya utmaningar!

Det märks här hemma att vi är småbarnsföräldrar igen och att Embla har fått ett syskon.
Hon kräver mer uppmärksamhet hela tiden och blir heltokig om hon inte får göra som hon vill. Inte för att det är nåt konstigt med det, såklart att hon beter sig så här, hon har ju alltid fått all vår uppmärksamhet själv och nu kommer någon annan och tar en del av den. Såklart att hon blir irriterad, det hade jag med blivit.
Men det är svårt att hantera och veta hur man ska göra för att båda ska ha det så bra det bara kan bli.
Embla vill ju tom sitta på mitt bröst när Idun äter, för att hon ska vara där istället för bebisen. Det är ju henne mamma och det har ju hon ju helt rätt i. Hon förstår ju inte, eller så gör hon det, att nu har mamma två älsklingar som jag älskar precis lika mycket.
 
Nu är det ju nytt år och jag hoppas att detta året blir lika bra som förra. Jag har allt jag önskat mig, en helt perfekt familj, i alla fall för det mesta =)! Visst, alla är inte perfekta och minst jag själv, jag har allt mina stunder jag med. Ibland blir man mörkrädd för sig själv. Men det är ju tröttheten och att anpassa sig så det ska bli det bästa som inte alltid går att hantera så som man vill. Jag har inte världens bästa tålamod, men vem har det?. Det går bara att försöka och inte går det inte på det ena sättet får man hitta andra sätt. Det är bara att man ska komma dit med.
Förlåt min älsklingar för att jag inte alltid är på topp och inte alltid är världens gladaste och piggaste mamma som ni egentligen förtjänar. Men det som alltid finns där är min kärlek till er. Jag älskar er över allt och jag skulle göra precis vad som helt för er. Det hoppas jag att ni alltid kommer att veta och ha med er.
 
 
 
Nu har ju S varit hemma nästan hela dec och börjar inte förrän nästa vecka igen, vilket har och är jätteskönt. Vi försöker hitta på lite av varje för att komma hemifrån och se lite annat med.
igår var vi in till Kd museum för att leka lite. De har alltid en barnavdelning för lek och även resten är barnvänligt. Var så kul att se Embla gå omkring och trycka på att man fick och göra alla tester som fanns. Efter själva museet så kom barnavdelningen med lego, klossar, bygga bilar och broar och massa annat med. Där fastnade vi en bra stund, inte bara för Emblas skull utan även min stora älskling trivdes mycket bra där.
Vet inte vem som trivdes bäst bland legot, eller? Kan det vara det stora barnet??
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0