Fick mig att tänka efter...

Har precis läst en artikel från expressen om en döende pappas brev till sin femåriga
dotter: http://www.expressen.se/nyheter/doende-pappans-brev-till-sin-femariga-dotter/
Tårarna rullar ner ju längre jag läser i detta fantastiska brev han skriver. Hur man tar saker för givna och att man kanske inte uppskattar allt man har i livet. Klagar på för lite sömn på natten och långa jobbiga dagar. Att barnen inte lyssnar och gör som man säger. Att det man har är så självklart och att man tar för givet att det alltid ska vara så. Men det är inte så. Man måste ta vara på varje dag man har med sina nära och kära och verkligen uppskatta det man har. Att berätta att man älskar varnadra och alltid finnas där i vått och torrt. Och inte ta det för givet, utan uppskatta att man är lycklig som har det så här bra.
 
Att jag får se mina barn växa upp och dela deras liv är ju så självklart, men det är inte så för alla. Tyvärr drabbar det sådana människor som förtjänar att vara där för sina barn. Nu menar jag inte att något barn förtjänar att ens förälder försvinner, utan att det finns de som inte skulle ha blivit förälder. Hur elakt det ens låter så är det sanningen. Det finns de som inte ska ha barn och det gör mig så ont att andra som är bra förläder inte får ta del att sitt/sina barns liv. Inget barn förtjänar att få det ödet.
 
Detta fick mig att tänka efter en gång till innan jag klagar och säger saker man sedan ångrar. Man kanske inte finns där en dag och därför ska inte det sista man säger vara något som inte är positivt och älskvärt. Nu ska man inte gå genom livet och tro att något hemskt kommer att hända, man ska bara uppskatta det man har och tänka efter en gång till innan man göra något.
 
Så jag ska inte ta min familj för givet, utan precis som nu uppskatta det jag har och säga varje dag att jag älskar dem mest av allt. De är det bästa jag har och kommer alltid att vara det.
Jag älskar er så mycket....

Kommentarer
Postat av: S

Och vi älskar Dig!

2014-02-13 @ 23:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0