En blandning av allt!

Tiden går så fort att jag inte hinner med att uppdatera här. Så nu kommer lite från här och där.
 
Embla älskar ju fredagsmys och det pratar hon om nästan varje dag. S råkade säga i torsdags kväll att först ska du sova, sen dagis och efter det blir det fredagsmys. Hon har ju ingen tidsuppfattning på det viset, så hon sprang till lådan och skulle poppa popcorn, eller poppisar som vi har döpt det till. Men det gick lättare än vad jag trodde att lägga henne sen. För hon skulle ju få både poppisar och dagis på en fredag, hon går inte annars på dagis på fredagar. Bland de två bästa sakerna hon vet.
 
Embla har blivit så stor, vi har tagit bort både napp och välling, fast det var ju i höstas eller senvinter vi gjorde det. Men till sommaren vill vi gärna att hon blir blöjfri också, skulle vara så skönt att slippa blöjan för henne. Men vi tar det först när hon kan springa ute utan att det gör något att det händer en olycka. För det kommer det ju att göra. Men hon har aldrig varit intresserad av pottan utan bara av toaletten, fast hon vill gärna sitta så långt fram hon kan på ringen. Så vi bestämde att det är nog bäst att hon skulle få en egen ring att sitta på.
Åkte in till kd för och biltema, där vi hittade ett set med potta, ring och pall i ett. Och till utförsäljningspris med, kunde inte bli bättre. Den ser ut som en liten toalett och det är bara Emblas nu. Sitter bredvid pappas toalett och hon har även en bokhörna där. Så sött. En gång har hon kissat på pottan nu och det går sakta framåt, men hon sitter i alla fall på den. Så det kommer nog att gå så bra så att bli blöjfri sen.
 
 
Hon fick även en ny stol, så Idun kan få ha sin i fred. Hon är så stolt över sin stol och bara hon får röra i den. Men hon får allt vara i allt och överallt, men när det kommer till hennes saker så är det andra bullar. Det är väl så det är. Kommer bli kul när lillsyrran kommer och tar hennes saker sen....stackars mamma....
 
Men hon älskar sin syster, det är det ingen tvekan på. Hon pratar om hennes bebis jämt och ständigt och ska hela tiden krama och gosa med henne. De kommer att ha så kul ihop när de blir större, eller jag hoppas i alla fall det.
 
 
I fredags var det ju alla hjärtans dag med. Vi sa att vi inte skulle köpa något till varandra, för S vet vad jag anser om denna dag. Den är mysig, men så överskattad. Men nu hade tom jag köpt något till min make, för jag vet att han tycker det är en mysig dag. Han fick lakrits med överdrag av vit choklad med jordgubbskyssar och hallonstänk, och även lakrits med tranbär och chili. Till detta fick han även svensktillverad öl med namnet APA och IPA.
Jag fick även gå på pussjakt på morgonen. Han hade gjort en pussteckning och delat i 6 delar och spridit ut över huset. På varje lapp stod det var nästa var och osv. Älskar mina pussar.
Fick även en jättefin bukett och rabarber- och jordgubbstryffel doppat i mörk choklad.
Kan säga att vår kväll var mycket mysig fram till halv tio när jag somnade i soffan med Idun i famnen. Inte lätt att vara småbarnsförälder och vara vaken.
Tack älskling, är så lycklig som har dig. Älskar dig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0