Emblas nya säng!

Igår blev jag klart med Embla tyg till sängen och vi tog en tur till IKEA för att se om sänghimlen hade kommit in. Ibland ska man ha tur och den hade redan kommit in. Skulle ha kommit idag egentligen.
Så när vi kom hem igår så började en mycket glad pappa att sätta upp vajrarna i hennes säng, men efter ett tag var det inte en lika glad pappa som fortsatte, med viss frustation och med en viss mån glädje gärna skulle vilja rycka ner hela skiten och kasta iväg =)!
Vi har inte humör i vår lilla familj, allt går alltid som smort och gör det inte det så är vi så lugna och glada ändå!
Eller????
 
I alla fall så har Embla sin kojsäng nu och hon tycker jättemycket om den. Man kan dra alla tygerna åt båda sidor och även ta ner om man nu så vill det. Har även gjort en dörr till henne om hon vill stänga in sig i kojan.
Hon var så nöjd när hon la sig igår, inte ett ljud och la sig bara på sidan och tittade på tyget och petade på det. Somnade på en kvart och sov där hela natten. Jätteskönt om hon fortsätter att vilja sova i sitt rum istället, även om det är rätt gött att ha en svettig unge bredvid sig. Fast lika gött när hon kommer in på morgonen och lägger sig ner bredvid oss för att mysa.
 
Så här såg sängen ut innan:
 
 
Och så här efter, med och utan dörr:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0