Varför krånglar alltid Sj!?

I fredags var vi på den första föräldragruppsmötet, det togs upp hur förlossningen går till och lite sånt.
Vi var ju aldrig med på mötena innan Embla föddes, utan först efteråt.
Så lite intressant var det allt höra hur det går till och känna igen sig i mycket. Vi har kom ju aldrig så långt som en vanlig förlossning, eller vanlig och vanlig. Vem säger vad som klassas som vanligt.
Vår var lite speciell, men inte alls långt ifrån vad många föräldrar går igenom.
Men att få en uppdatering är aldrig fel, så det känns lite tryggt att få höra det igen. Jag är verkligen inte nervös över denna förlossning, det blir som det blir. Det har jag lärt mig att man kan inte planera hur man vill ha det, det är bara att köra på och jag känner mig trygg med personalen på förlossningen.
De kan sitt jobb och om inte det känns rätt så kommer vi båda att säga ifrån, det är nog lättare när man får sitt andra barn. Man vågar säga ifrån, hur konstigt det än låter, så är det faktiskt så.
Nästa möte är på fredag och det sista nästa onsdag innan bebisarna kommer.
 
Mitt i mötet gick jag och Embla till tåget för att åka till Sthlm. Allt gick jättebra och pappa/morfar kom och hämtade oss på stationen. Åkte hem och sen kom mamma/mormor och ännu senare lillebror.
Var jättekul att träffa dem alla och vi har haft en helt underbar helg.
På lördagen åkte vi hem till lillebror för att sova där till söndagen och senare på kvällen kom även hans sambo dit. De har köpt lägenhet och den passar dem perfekt. Jättemysig och fin och den ligger helt perfekt i ett område jag tycker om.
Igår åkte vi hem jag och Embla med tåget. Allt gick jättebra och Embla är helt exemplarisk. Säger inget och sitter lugnt på sin plats hela tiden. Min fantastiska lilla tjej.
Så åker vi från Karlstad och är på väg hem, ca5min från vår station lägger loket av. Ja, ni hörde rätt, loket dog och vi stod stilla i mörkret i nästan 2h. Ljuset gick på och av hela tiden och inget fick vi veta. Visst, de visste säker inte så mkt mer än oss, men ändå. S stod på stationen väntade på oss och de fick inte heller veta nåt.
Efter en stund fick de igång loket och vi rullar sakta in, för att en liten bit efter det slockna igen. Ja, hörde rätt en gång till, det dog för andra gången.
Men tredje gången gilt och de fick igång det igen, så vi kom i alla fall hem efter 2h alltså.
Tycker synd om de som skulle vidare, men mkt glad över att vi skulle av där.
Helt otroligt, vet inte vad jag har gjort Sj som tydligen inte vill kunna ta mig hem i tid. Vi var ju 2,5h försenade sist vi åkte hem så. Har även klagat denna gång, dubbelt upp till och med, så det ska bli kul att höra vad de har att säga om den här gången.
Vi hade i alla fall en toppenhelg med mina nära och kära och det är ju det som räknas eller hur?! =)
Trackback
RSS 2.0