Fredagspuss på dagis!

Igår gick vi in i v.34 och det är bara 6veckor kvar nu till BF. Helt otroligt vad tiden har gått fort.
Lite förberedda är vi allt, kläderna finns redan på sin plats i garderoben. Skötbordet har vi till avlastningsbord i köket, så det är bara att ställa iordning och in till badrummet så är det klart. Sängen ska vi sätta ihop igen, men vi göra nog samma som med Embla. Bebisen får nog sova i vagnen den första tiden, så den ligger lite trångt så det inte blir så stor skillnad från magen. Vi la Embla i sängen när hon kom, men hon var så liten och sängen så stor. Kändes inte helt rätt, så vagnen blir nog bra även denna gång.
Så nu är det bara för bebisen att komma när den vill komma ut....
 
Så här såg jag ut igår, exakt på dagen v.34:
 

Idag när jag hämtade Embla på dagis så fick jag se något så gulligt.
Hon stod kvar ute på lekgården ett tag och ville inte gå hem. Då kom en kille fram, tror att det var Ludwig eller nåt liknande i alla fall, och ställde sig framför Embla. Han var nog ett huvud längre, så han böjde sig ner och blundade och putade med sina små läppar. Han ville ha en fredagspuss av henne, hur sött som helst.
Men detta nobbade Embla helt, så ingen puss fick han, utan hon sprang iväg till grinden och han stod kvar lite ledsen och tittade efter henne. En puss hade han väl kunnat fått Embla?!
Men är han snäll kanske han kan få en måndagspuss istället....för pussarna var tydligen slut just då.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0