Pappakaka!

Vaknade idag till en mycket underbar tös. Ska ta det från början, inatt kom Embla in och sov emellan oss. Ville först inte lägga sig, så hon fick tillbaka nappen. Vi har tagit bort den för henne på dagen och hon har den bara när hon ska sova. Sen tar vi bort den när hon somnat. Hon är så duktigt och frågar inte efter den, kan hända någon enstaka gång, under dagen. Men så fick hon nappen igen och la sig ner och somnade efter en stund.
S åkte tidigt imorse till jobbet och jag gick upp en snabbis när han åkte. Detta märkte Embla, men det gick bra när jag kom tillbaka och sa att pappa har åkt till jobbet. Då la hon sig igen och så nära mig det gick. Vi låg nog på ca 50cm av vår säng tillsammans. Embla somnade, men det kunde inte jag göra. Var alldeles för mysigt för det. Hon la ena armen och benet om mig och somnade med huvudet tätt intill min hals. Får passa på när de stunderna kommer, tyvärr inte lika ofta längre.
Efter någon timme vakande hon och det första hon sa då var pappa och sen pappakaka, vilket betyder pepparkaka. Hon älskar verkligen sin pappa och pepparkakor.
Men nappen var kvar i munnen och jag sa att hon fick lägga undan den. Då gick hon till toaletten och la nappen där och var nöjd med detta. Blev så stolt över min tös att hon fick börja dagen med sin älskade pappakaka =)!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0