Farsdag och Fixardag!

Igår var det Farsdag och vi firade pappa S med paket och kort på sängen. Hans "riktiga" paket, som är försenat med posten borde komma idag eller imorgon. Så han fick ett annat paket istället på sin dag.
Fast Embla förstod inte riktigt att det var till pappa, utan hon ville behålla det själv. Det var tvålar till duschen, de båda älskar att duscha och bada så.
Men till slut fick pappa sin present i alla fall, den var väl inte så rolig i längden tyckte Embla.
 
Vi hade en riktigt mysig dag, men fick även lite annat gjort. Gjorde klart i Emblas rum, hon fick upp hyllor med tavlor och lite andra tavlor. Jag sydde hennes gardin, så även den är uppe nu. Så nu är nog allt klart där inne.
Nu är det bara att gå över till nästa projekt, vilket är snörrasskydd och lilla hallen.
 
 
 
Min lilla sötnos får välja vad hon ska ha på sig varje dag och även vad hon ska sova i varje kväll. Den senaste tiden har det varit ett måste med strumpor på. Hon har sina favoritkläder och det spelar inte så stor roll om det matchar eller inte. Så igår hade hon en Sverige fotbollströja, blommiga shorts och illgröna strumpor till. Hon var så söt så...nja, men go är hon i alla fall...
 
 
Imorse passade jag på att ta bilder på hennes rum och sen försökte jag ta några på Embla med. Men detta märkte hon fort och hon går inte på att man får ta kort på henne. Utan hon ska stå bakom kameran och ta kort själv. Och gärna ta kort och se dem samtidigt. Det blir en liten fajt när man försökter få henne att fastna på kort. Men vem kan motstå dessa fina blåa ögonen??? Såklart hon får vara med och ta kort när hon tittar på en sådär....hon har lärt sig vad hon ska göra för att få alla att göra som hon själv vill....vet inte om detta bådar gott för framtiden....men fin och underbar, det är hon alltid!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0