Besök hos barnmorskan!

Var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut. Har lite högt blodtryck igen, men inget som spelar någon roll tydligen. Hjärtljuden låter bra och ligger nu på 135, har legat med på 140 och mer, men de sista två gångerna har det varit under. Embla låg på ungefär samma, så det kanske är en liten lillasyster där inne. Man ska ju inte kunna tyda det så, men det ska bli kul och se om det stämmer ändå.
Bebisen är inte riktigt fixerad än, men barnmorskan fick inte under några fingrar under huvudet idag. Så det sjunker och går år rätt håll. För två veckor sedan fick hon ju under några fingrar, så det känns bra att det går åt det håller. Bebisen ligger kvar på samma ställe, i alla fall när man lyssnar på hjärtljuden. De har varit på samma ställe de sista veckorna. Så om inget speciellt händer så blir det nog en vanlig förlossning. Kul isåfall, då har vi varit med om båda. Sen är ju självklart alla förlossningar olika och man kan inte jämföra. Det enda som är säkert är att, ut kommer den på något sätt.
 
Skillnaden för mig med att få barn igen är att första gången så räknade jag ner dagarna innan Embla skulle komma, men nu känns det så långt bort. Skulle kunna vara om en månad eller två. Det är 8dagar kvar tills BF.
Helt otroligt vad tiden går fort. Och kommer den i dec som den säkert gör, det är ju iförsig tre dagar kvar i nov, men det känns inte troligt att den kommer än, så kan det nästan kvitta om vi går över några dagar.
S ska på kurs 9-10/12 och han tror den kommer innan, men jag tror den kommer efter det. Vi får väl se vem som får rätt, och vi vet alla att jag har alltid rätt, även när jag har fel =)!
Men den 14 dec har jag satt som en bra dag, en lördag och allt. Så får även S fyra veckor ledigt med julledigt och hans 10 dagar och allt sånt. Det skulle passa så bra bara.
Men man kan ju inte planera så tyvärr. Den kommer när den kommer och den är mer än välkommen.
 
Vi ska även sätta ihop sängen och skötbordet och allt sånt till helgen, så får Embla se och anpassa sig lite att det kommer någon som ska bo här. Hon förstår att det ligger en bebis i magen och vet mycket väl vad en bebis är för något. Men jag tror inte att hon förstår att den kommer att bo här hos oss. Så för att göra vad vi kan för att hon kanske ska förstå, så gör vi det här. Har även köpt en present till henne från bebisen, och hon kommer att älska den. Det är ett självgående lok till hennes tågbana, och den kommer att gå från morgon till kväll tills hennes mamma blir tokig här hemma. Farmor och farfar har sådan hos dem och de går från att vi kommer dit tills vi ska hem. Men vad gör man inte för sin älskade lilla tös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0