Älskade Embla och bebis!

Nu tar jag nya tag och fortsätter med bloggen.
Det är nämligen så att Embla ska bli storasyster i december =)!
Och jag skrev här innan hon föddes och under hennes första år. Och det ska även denna bebis få.
Så får de en pärm sedan om deras första tid i magen och livet. Tror de kommer att uppskatta detta.
 
I alla fall så väntar vi vårt andra barn och detta redan älskade barn kommer att komma till oss om ungefär 20veckor. Var på ultraljud och allt såg jättebra ut. Mycket rörelse, sparkar och liv denna gången, Embla låg mest och åkte kana. Även kub visade låg sannorlikhet, så allt går verkligen jättebra.
 

Det enda vi hoppas på, eller jag i alla fall, att pyret kommer innan jul och gärna så tidigt som möjligt i december. Så bebisen får ha sin födelsedag i fred från allt julfriande. Men den kommer när den kommer och det blir så bra så ändå.
Svårt att veta vad Embla förstår och inte förstår. Hon vet att mamma har en bebis i magen, men jag tror inte att hon förstår att det kommer att komma en bebis som ska bo hos oss sen. Men hon tar min på magen och ger den mat, mer förut än just nu, men pussar får den lite då och då. Hon är så go och kommer att bli världens bästa storasyster.
 
Tiden går så fort och vi får njuta av nuet. Det här kommer ju vara sista gången jag är gravid, sen räcker det för oss. Två räcker gott och väl.
Och imorgon har gått två år sedan, eller ty som Embla säger, sen världens bästa tjej kom till oss.
Vår lilla tjej är inte så liten längre och hon blir bara större. Och för var dag som går älskar jag henne mer och mer och blir mer och mer stolt över henne.
 
Älskar er båda så otroligt mycket, trodde inte det gick att älska någon eller några så mycket.
 

RSS 2.0