Vågen visar minus 3,4kg

Bestämde mig för ett tag sedan, inget nyårslöfte eller något sådant, att jag skulle gå ner i vikt och bli mer nöjd över mig själv. Inte för sommaren eller för andra, utan för mig egen skull och inför min framtid.
För jag vet att jag mår så mycket bättre när jag tränar och tar hand om mig. Ganska självklart, det gör vi ju alla, men det där att bestämma sig är svårt.
Jag har väl inte gjort mycket för att det ska visa sig på vågen, men sakta men säkert går det neråt. Hittade vågen när vi skulle packa inför flytten och tyckte då att det var en bra början.
Nu, ungefär 5veckor efter visar den 3,4kg mindre. Har faktiskt bara börjat äta bättre och mindre portioner.
Har inte bytt ut något eller förbjudit mig själv att äta något. Det får ta den tid det tar att gå ner, jag skulle faktiskt vilja gå ner mellan 10-15kg till. Får bara tänka att jag inte för unna mig det jag tycker om hela tiden, utan då och då och då verkligen njuta av det och inte få dåligt samvete.
Längtar tills snön försvinner och man kan sätta på sig träningskläderna och gå ut och springa. Nej, jag springer inte när det är snö ut. Ja, man kan vara ute och gå, men det är tråkigt och det har varit för mycket med huset på sista tiden. Ja vet, bortförklaringar men så är det. Det är sanningen....
 
Men det kan bara bli bättre och jag är nöjd bara det går neråt så =)!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0