Det finns snälla människor!

Vilken skillnad det kan vara på folk och folk. Ser detta mer och mer för varje person man träffar.
Efter en intensiv fredag och halv lördag på jobbet kommer man hem till en blomma med kort och en bok till Embla av vår närmaste granne. Skrivet en så fin text på kortet att vi är så välkomna till området.
Vad varm man blir i hjärtat av att det finns trevliga och snälla människor.
Men detta ser jag även varje dag i mitt yrke, det finns en sån variation av människor. Vissa ger en så mycket och vissa tar så mycket. Och detta varierar hela tiden. Vissa dagar är man bara på topp, vissa bara på botten och mest är det en berg och dalbana där mitt i mellan.
Men jag vet att jag alltid kommer hem till världens bästa och finaste familj, men även där fast mycket sällan är inte allt jämnt på topp.
 
Embla har nu kommit in i en ny fas, hon är inte så omöjlig längre som har varit en tid tillbaka. Nu kan man sitta och mysa med henne och bara vara ett tag. Men hon har börjat att testa mig, tittar på mig och gör det hon vet att hon inte får. Sen väntar hon på en reaktion och gör om allt igen. Sen fortsätter detta tills jag får nog och tar bort henne. Då är det grinkalas och hon vill komma upp i famnen. Svårt då att säga nej, men man måste ju.
Men för det mesta lyssnar hon bra och hon lär sig så fort. Trodde faktiskt inte att tiden skulle rinna iväg så fort, det händer ju något med henne för varje dag som går. Hon blir så stor så fort min lilla tös.
 
Vi börjar även komma iordning här hemma i huset. Det går allt framåt och jag trodde inte vi skulle ha gjort så mycket som vi har gjort. Man ser verkligen skillnad och det börjar bli vårt nu. Trivs jättebra och vi har verkligen hittat hem nu. Här ska vi stanna och bo länge till =)!!!
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0