Julfirande

Nu har det varit jul och detta dubbelt upp. Vi firade julafton hos oss i år med S mor och far, bror med familj och min mor och far. Gick mycket bra och var jättemysigt.
Började julmorgonen med att se att tomten hade ätit upp sin gröt som vi satte ut till honom kvällen innan. Och tack för detta fick Embla ett paket i sin strumpa och en massa paket under granen.
Hon fick en båt som hon självklart skulle testa i duschen på en gång, hon och pappa förstås.
Därefter var det dags att åka till S faster som samlar hela hans sida av släkten hos sig på morgonfika varje julafton. Detta uppskattas mycket och det är jättekul att träffa dem alla.
Åkte sedan hem för att börja med maten och hälsa alla välkomna.
 
När det var dags för Kalle, så samlades alla i soffan för att titta. Det märks vilka av oss som precis har fått barn igen, både jag och S somnade i soffan =)! Blir ju inte mkt sömn på nätterna här inte.
Sen var det dags för tomten att komma med varsitt paket till barnen, resten tog vi själva och delade ut.
 
Embla fick en pippidocka av lillsyrran och den håller hon fast i. Ska vara med överallt och speciellt när hon ser på Pippi på tv:n.
Så här nedan sitter Embla och Pippi och tittar på Pippi =)!
 
Hon fick även en massa andra jättefina paket, en snowracer av farmor och farfar. Tråkigt att det inte finns någon snö ute och det är runt 5grader varmt hela tiden. Inte alls julkul.
Även Idun fick paket av storasyster, en skallra som hon håller i här nedan. Är ju fortfarande lite för liten, men den kommer nog att uppskattas lite längre fram.
 
Även jag fick paket och detta av min kära make. Han har sån fantasi och jag förstår inte vart han får allt ifrån. Men det uppskattas otroligt mycket. Mitt paket var stort som en och halv flyttlåda och där i låg en Twonky, för er som inte vet vad en Twonky är, så är det en spelpjäs i RobotRally, ett av världens bästa spel.
Vi gav detta spel till S bror för några år sen, och sen dess har jag sagt att jag själv vill ha det och vi har lånat det av den flera gånger. Så nu har jag fått mitt eget och även min pjäs förstorad. Överlycklig, Ja!!!
 
Vi firar jul två gånger varje år. Nu bar det iväg till syrran och hennes familj, även mor och far var med. Bror och hans sambo är tyvärr utomlands så de kunde inte vara med.
Även denna dag blev lyckat med trevligt sällskap, god mat och en massa paket.
 

TACK ALLA FÖR OTROLIGT ROLIGA OCH MYSIGA DAGAR. ÄVEN FÖR ALLA PAKET BARNEN OCH VI HAR FÅTT!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0