Trotsonge!

Tiden går så fort och rinner iväg. Hinner inget av det man skulle vilja.
Men nu är jag på min sista vecka på jobbet och efter det ska det försöka bli ändring.
Ska ta tag i mitt skrivande och lägga in mer bilder.
Även denna gång ska ni få följa min nya bebis första år, precis som med Embla.
På tal om henne, vilken busunge vi har. Hon är i sitt esse nu, min lilla trotsonge. Kan allt själv och ska göra allt själv. Sen duger vi bara ibland och ibland får vi inte ens titta på henne. Och detta kan vända på några sekunder åt alla håll. Man kan bli helt tokig, men samtidigt räcker det med en kram och puss så är allt glömt igen.
Älskar den tösen av hela mitt hjärta, men ibland så spelar hon allt med den med.
Förstår att hon försöker bli självständig samtidigt som hon behöver närhet och kärlek. Och tvivla aldrig på att jag älskar min dotter, för det finns inte kärlek nog i denna värld för vad jag känner för henne.
Men reta gallfeber på mig, det kan hon. Hon vet exakt vad hon får och inte får göra. Vad och hur hon ska göra för att retas och försöka få som hon vill. Det svåra är att välja vilka fajter man ska ta med henne och vad man ska låta passera. Det går ju inte att gnälla om allt och har man en gång sagt något så får man ju inte ändra sig även om det senare bara var en bagatell. Det är svårt det här med uppfostran, och kanske lär man sig aldrig. Men än så länge är vi ju välkomna till andra =), så något rätt måste vi ju göra. Skämt åsido, men det är svårt.
 
Så dagarna går i ett här med jobb, dagis och allt annat. Men förhoppningsvis blir det lugnar och mer ordning till veckan, så jag även hinner med detta.
Så fort jag hinner kommer det bilder, så håll utkik om det lockar med det =)!
 

RSS 2.0