Emblas framsteg....

 
Är så dålig på att uppdatera denna sida, men som alltid ska jag bli bättre på detta.
Tycker det är kul att Embla gå in här i framtiden och läsa detta.
Vi har ju inte gjort hennes första år till en bok än, men det ska bli bara allt kommer på plats lite.
Jag vet, det är lite bortförklaringar, men det ska ske. Vet inte hur jag vill ha den än, men nu ska jag allt börja fundera så då har jag kommit en bit på vägen.
 
Hon har blivit så stor min lilla tös. Kan klä på sig själv, mer rätt eller fel olika dagar, men hon förstår hur man ska göra och vad som ska vara vart. Hon sätter på sig sina stövlar och går omkring med dem hemma. Men strumpor ska hon inte ha, men skor det går allt bra. Hänger inte alltid med i hennes tankesätt.
Idag sa hon Embla för första gången och pekar på sig själv =)!
Igår satte hon på sig mössan och hämtade vantarna, sen var hon klar för utgång, tyckte hon iallafall. Att mössan hamnade bak och fram, det är inte alltid lätt att få det rätt. Inte ens dagis kan ju sätta på henne mössan åt rätt håll. Det var en dag när jag hämtade henne som mössan verkligen satt bak och fram, lappen stod rätt ut i pannan på henne. Att man inte ser det! Men men, hon sov ju så det spelar ju ingen roll, men ändå...
 
 
 
Embla har en ny leksak från ett tag sen, vår kaffemaskin. Hon blir sur om hon inte får göra kaffet åt oss och hon älskar att sitta och titta och klämma på kaffekapslarna. Det gör inget, de är så hårda att hon inte kan få upp dem. Hon sätter på maskinen, sätter dit koppen, tar kapseln och sätter den på plats och drar spaken så kaffet börjar komma. Sitter snällt och väntar tills hon får dra tillbaka spaken. Sen måste mamma eller pappa hoppa in, ta bort kaffet i koppen får hon inte göra. Men stänga av maskinen gör hon allt efter det. Duktig tjej =)!
 
 
S har alltid överraskat mig med att på alla möjliga olika sätt komma på ett sätt att skriva Puss till mig på morgonen. Älskar honom för att han är så go och verkligen fortsätter med detta efter 2år. Hoppas han alltid kommer att göra det!  Denna gång fick jag det i Emblas duplo.
 
 
På tal om min andra älskling, vi har varit iväg på våran bröllopsresa med. Den for till Dubai och vi var borta i 10dagar. En helt fantastisk resa och vilken stad. Vi stod mest och gapade och var helt fascinerade. Tycker bara att det var lite tråkigt att de inte tog till vara på allt de har byggt. Vi var i två olika parker och det var rent och fint och allt, precis som överallt annars, men inget var öppet. Linbanan och karusellerna och kioskerna och allt var stängt. Det är ju ändå högsäsong nu, så det var lite synd.
De har världens största galleria med inomhusakvarium o vattenfall o ishockeybana o 1000 butiker, världens högsta byggnad där vi åkte upp 124våningar på 1minut, världens dyraste hotell, världens enda konstgjorda palm i vattnet som man kan se från rymden, ja allt har det verkligen.....en inomshus skidbana och ett vattenspel som skjuter upp vattnet 150meter upp i luften och som dansar till muskien.....
Om man inte har funderat på att åka till Dubai, gör det nu!!! En helt otrolig resa och de har verkligen allt....
 

RSS 2.0