Valborg och dagarna nu

Har ju missat att skriva om valborg. Vi cyklade ner till fryken för att fira in våren. Innan de tände majbransan hade vi en picknik med kusinerna. Såg även när kören sjöng och flickorna drillade till dem. Sedan tändes elden och Embla var fascinerad över detta. Tyvärr blev klockan rätt mycket och de små blev trötta. Så vi cyklade hemmåt igen.

   
 


I torsdags sa Embla Hej. Jag hörde det för första gången igår, men enligt Neo, hennes kusin, har hon sagt det i några dagar. Så jag vet inte riktigt där. Men säga Hej kan hon iallfall göra.
Idag stod det mycket mys med pappa på schemat. Det är bland det bästa vi vet.

På eftermiddagen var det dags för barnkalas. Kusinerna fyller två och fyra år. Så vi var över hos dem och firade med paket och tårta. Embla var nog hos alla och myste. Fick även tårta instoppad i munnen här och där. Ett bra kalas tyckte Embla =)!


Igår, lördag, blev Embla 10 månader.

Åkte vi in till Karlstad för att utföra lite ärenden.
Har nu beställt våra vigselringar, de är så fina. Vi gör inte riktigt som alla andra, men varför ska man göra det. Vi kommer att ha varsin vigselring och ingen förlovningsring. Utan denna ring får symbolisera båda två. För oss passar det utmärkt att göra så.
Stefan fick även tag i skor, så nu är nog våra kläder klara. Lite att fixa här och där bara.
Tog även en lunch på stan, Pitchers hamburgare blev det. Även Embla mumsade för fullt.
Avslutade stan med att gå på vernissage på museet.
Åkte tillbaka hemåt och hälsade på hos farmor och farfar. Där blev det som vanligt en kopp kaffe.


Idag är en sån dag som det händer mycket på.
Embla ställde sig upp från sittande till stående helt själv idag.
Pappa fyller år, grattis än en gång.
Det är vår förlovningsdag, nu har vi varit förlovade i ett år. För ett år så gick vi in i vår gemensamma hus för första gången och där och då friade Stefan. Jag sa självklart ja, och därav bröllop om sex veckor. Vi firar med god mat och en myskväll.
Det är även sista dagen att osa till vårt bröllop, så vi har nu börjat med bordsplaceringen. Men som vanligt har inte riktigt alla svarat än, så vi kan inte riktigt göra den.

Syns det att det är far och dotter?! =)!! De var så otroligt goa där de gick på en promenad.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0