Åktur med pappa

Idag var det första maj och nu är våren eller försommaren här. Dagen har bjudit på solsken hela dagen och vi har passat på att vara ute mesta delen av tiden. S och P blev så sugna på att åka cross eller vad de nu heter, så de beslöt sig för att åka ut lite. Men innan det var dags för lek, fick Embla åka med pappa en sväng. Vi spände fast babyselen på S och satte Embla i den. Det var på håret att det gick. Men det gick hur bra som helst. Hon var överlycklig och efter åkturen log hon med hela kroppen. Var så fascinerad över denna sak. Så det lär bli fler åkturer med pappa.

   

Ikväll fick jag faktiskt ta fram grillen och grilla årets första middag. Det var tom S som ville ha grillad mat och han tyckte det var gott. Det var tur, för nu kanske jag kan få mer grillad mat utan att behöva gå över till P och L. Inte för att det inte är mysigt, men nu kan jag även få det hemma =)! Jag gillart....


Kommentarer
Postat av: S

Vilka sköna bilder du fick till älskling. Embla vill garanterat med igen, det sa hon. Men nästa gång måste det vara din tur, så som du har längtat :)

Grillat kan faktiskt vara gott ibland...men det får inte ju bli en vana.

Puss på dig!

2012-05-04 @ 11:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0