Mysig helg

Har haft en jättemysig helg. Lördagen började med att mamma, pappa och Neo kom över och firade mig i förskott. Fyller ju 29 på tisdag, imorgon alltså. Tiden går så fort.
De fick tårta gjort på barnmat, fruktpuré, och det var mycket gott. Ena moussen var vitchoklad med mascarponeost och den andra var fruktpuré med mango och banan. Jättegott ihop.
Neo ska komma tillbaka på torsdag igen och få en chokladtårta som han älskar =)!

På eftermiddagen kom även S föräldrar på fika. Efter det åkte de hem och vi kom snart över och lämnade vår lilla sötnos. Hon skulle sova hos farmor och farfar. Det skulle även Jonatan och Simom göra.
De hade haft en mycket mysig kväll. Alla i badet samtidigt, men Embla var den som lämnade badkaret sist. Hon babade i över en timme. Den ungen älskar vatten. Hon har även börjat duscha och tycker det är jättekul.
Vi vuxna åkte in till Karlstad för att fira att en vän fyllt 30. Vi var åtta stycken och trodde vi skulle få bord någonstan i stan. Han ville gå till Texas Longhorn och där får man inte boka bord på fredag eller lördag. Var fullt och kö in, så vi gick vidare. Var fullt överallt, men till sist ordnade de ett bord till oss på Olearys.
Tog däremot lång tid att få mat, men det var så gott när vi väl fick den.
Åkte hem ganska tidigt och la oss för att sova. Känns konstigt att få sova en hel natt utan avbrott. Men jag saknade allt Embla när vi vaknade, så vi åkte och hämtade henne tidigt. De skulle även lägga golv där hemma. Farfar hade tidigare lagt plasten till rätta och tejpat och gjort klart allt. Men Embla hittade detta och satt och drog upp det och var helnöjd. Så farfar fick göra om det jobbet. Vilket skitunge =)

Nu har Embla ställt sig upp flera gånger själv och försöker emot allt. Hon vill bara komma ännu högre när hon väl har kommit dit hon är. Nyfiken liten tjej vi har. Kryper gör hon utan problem och fort går det.
Det kommer nog inte dröja innan hon går själv nu. Det går så fort.
Ibland känns det som om hon precis kom till oss och andra gånger att hon alltid har varit här hos oss. Var märkligt det var vara ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0