Embla står själv =)

Embla ställde sig upp idag och stod helt själv utan hjälp =)!!!

I söndags var vi nere på firman och hjälpte till. Solen sken och det var helt undebrar ute. Embla fick gå ute i gåstolen, men vi har ju inga bra skor till henne. De vi har är stl20 på och jättestora för henne. De vita converse-skorna är så mjuka och jag ville inte förstöra dem. Så nu började jakten på nya skor....
På kvällen sen blev det mys hemma. Pappa och Embla låg i sängen och spelade Angry Birds. Eller pappa spelade och Embla var helt fascinerad av detta. När kameran kom fram så började självklart Embla att posa lite. Hon är för go.

 

Idag var vi över till grannbyn och hälsade på en kompis. Hon ska få en egen liten knodd i augusti. Är så glad för hennes skull. Ska bli kul med lite mer vänner till Embla. Efter besöken blev det jakt på nya skor. Åkte till Skåre, men det fanns inget där. De har bara stl19 som minst på skoaffärer. Åkte till Bergvik och där på Skopunkten fick jag tips om att det skulle finnas på H&M. Hittade faktiskt lite olika och det fanns vanliga skor även i stl16-17. Och inte dyrt heller. Jätteskönt att äntligen ha skor till henne nu, så kan hon gå ute med.Tömde kameran idag och hittade bilder från vår lilla lekstund i lekparken förra veckan. Embla gungade, åkte ruschkana, klättrade i trädet och gick en långpromenad över gräsmattan =)!

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0