Min prinsessa

Embla fick följa med Pappa till jobbet när det väntades studentfirande. Hon var så sommarfin och tydligen mycket duktig där borta. Hon stal showen, men det brukar ju min prinsessa göra =)!Vi har haft tur med vädret i några dagar förra veckan och då passade vi på att vara ute.
Vi har gjort klart baksidan nu, lagt stenplattor och gjort en smaradgtujahäck. Blev jättebra.
Embla fick vara ute och leka under tiden vi jobbade.
Grannen har varit hundvakt och Embla föröskte leka med den. Men hon ville inte gå för nära, utan leka på avstånd tyckte hon var mycket bättre.Man ser även exakt hur hennes promenad längs gräsmattan går =)....Sen tröttnade hon på att gå omkring och kom krypandes tillbaka, för att sedan ställa sig upp och vinka hej och berätta att hon var där...även smaka på jorden!
 
 

Pappa tog även ut henne på en åktur i skottkärran. Det var hur kul som helst. Hon skrek om han stannade och gav sig inte förrän han gick igen. Det fick bli några vändor innan hon var nöjd...

 

Men det har ju även varit dåligt väder och då får man stanna inne istället. Inte alls lika kul. Men Embla underhåller sig ändå.
Ta av strumpan, sen äta på den....det är mums det =)!!

 

Satt och kollade på tv häromdagen och det bara lyste upp när solen gick ner. Det kan vara så fint här på kvällen på baksidan. Var bara tvungen att ta med denna bilden. Tycker det ser så mysigt ut. Fanns det är ännu bättre i verkligheten förståss...


Svensexa och Möhippa

Nu har vi haft både svensexa och möhippa. Vi båda har haft hur kul som helst och vi tackar alla våra vänner för helt fantastiska dagar.

S blev hämtad på morgonen och han fick ta på sig en stormtrooperdräkt. Jag behöver kanske inte säga att han var i himmelriket. Han hoppade och stutsade som ett barn på julafton. Var så kul att se honom...
Sen åkte de till Karlskoga för att åka gokart. Han lämnade sin stormtrooperhjälm bland de andra, så det var en grupp som kom efter dem som hade tagit hans hjälm. En av hans vänner fick hoppa efter för att ta tillbaka den igen.
Sen bar det till Karlstad för att spela paintball. Sista omgången var alla mot S, men det gick tydligen hyfsat bra för honom. Visst, det slutade med att han låg i ett hörn och alla sköt på honom =)!
Efter det åkte de till hans föräldrars hus för att bada i poolen och grilla hamburgare. De hade även tagit dit en bastu och badtunna. Och en massa öl förståss....
Senare blev det middag på Pitchers som avslutades med öl på Tempel Bar.

Jag blev hämtad i torsdags av mina goa vänner och syster. De satte på mig rockabilly kläder och fixade matchande smink och hår. Där började vindrickandet och det slutade inte förrän vid midnatt igen.
Vi åkte ut på Kils raggarrunda, inte en gång utan två. Sen bar det iväg till Karlskoga för en raggarrunda till. Korvkiosken hade tydligen lagt igen, så det fick bli sibylla istället. En korv med mos och pucko.
Efter maten åkte vi till Boda borg och där delade vi in oss i två lag. Behöver ju inte säga att mitt lag vann =)! Det var hur kul som helst där inne, skrattade nog mest hela tiden. Så det måste vi återvända till snart.
Under tiden vi satt i bilen fram och tillbaka till Karlskoga fick jag svara på frågor. Dit var det frågor om S och de klarade jag ok. Inte lätt när man har flera alternativ som jag tyckte var rätt....men jag fick iallafall mitt pris, en prinsesstiara.På vägen hem skulle jag knyta en slips, lukta på kryddor och säga 6st ingredienser till makaronipudding. Det klarade jag mycket bra =)!
I Karlstad hämtade vi upp syrran och åkte till sandgrundsudden för att äta lunch.
Vi hade sån tur med vädret hela dagen, strålande sol och jättevarmt.
Efter maten blev det en tur på stan, där fick jag en påse med en sax, penna och fyra pappersbitar.
Jag skulle gå fram till fyra olika personer och be om råd för att få en lyckligt och långt äktenskap. Saxen skulle jag ha för att klippa bort tvättråden från fyra killars kalsonger. Det gick bra och jag skulle senare få min present för detta.
Vi åkte senare till Bomstad för att vara på relaxen där. Den är så fin. Vi kom dit lite tidigare och gick ner för att spela kubb på stranden. När tiden var inne gick vi in till relaxen och badade och åt och drack gott. Då fick jag min present, ett jättefint halsband. Tackar så mycket!


Där gjorde vi oss iordning och åkte in till Karlstad igen för att äta middag på Koriander. Där mötte även T upp oss och fortsatte kvällen därefter med oss. Kul att du kunde komma en stund.
Efter maten tog vi en drink på uteserveringen och för att senare avsluta kvällen och åka hem.
Tack alla för en helt underbar möhippa som jag aldrig kommer att glömma....


Embla går =)

Embla är helt frisk igen och sitt vanliga jag igen =)! Hon var redan bättre i måndags, men nu äter och leker hon bra igen. Vi var på återbesök på ÖNH på sjukhuset i måndags och det visade att allt var bra med hennes öra. Så skönt att allt är bra. Hoppas nu bara att öroninflammationer håller sig borta. Peppar, peppar, peppar =)!

Igår var Embla över och badade hos farmor och farfar. Hon är så dukig, har på sig puffar på armarna och man kan släppa henne så flyter hon själv. Och hon sprattlar med benen och slår händerna i vattnet. Hon gör ett litet hopp från trappan och ner i famnen på den som står i vattnet. Hon verkligen älskar vatten...

Hon har även tagit sina första steg och går mer och mer. Ställer sig upp och går iväg några steg.
Är så stolt över min lilla tös. Världens bästa och finaste tjej =)!

Älskar dig Embla mer och mer för varje dag. Du är det bästa som finns =)!!!


Sjuk

Fick ett sms på morgonen igår att vår barnvakt till bröllopet ville ha Embla en stund på eftermiddagen. Javisst, tänkte vi vad kul för henne att komma bort och leka lite med Edwin. Men hon blev allt konstigare ju längre morgoen gick. Sen bara somnade hon utan att varken äta frukost eller välling. Vår tös säger aldrig nej till välling längre. Så någon var fel. Det visade sig att hon hade fått feber och var jätteslö. Då var den bara på 38,5 , men ju längre eftermiddagen gick så gick även feber upp till 39,8.
Det märks så tydligt när hon blir dålig, det är inte vår spralliga tös längre som inte vill sitta still. Nu vill hon bara vara nära och inte göra någonting. Det är sån skillnad verkligen, det går inte att missa.
Hon vaknade igår ikävll sent och bara skrek stackarn. Provade att duscha och det släppte direkt. Hon blev nöjd direkt och bara njöt. Det var så skönt att det funkade. Sen somnade hon om igen. Så detta ska vi göra varje gång hon blir så här.

Så idag ska vi iväg på återbesök på hennes öra på sjukhuset. Så jag hoppas verkligen att det inte är örat som spökar utan tänderna nu istället. Hon dreglar jättemycket och det gör hon aldrig annars. Så det låter ju mer som det än att det skulle vara örat. Man blir ju så orolig för de små när de är dåliga.

Men även om hon är sjuk så får man ett leende nån gång ibland, men det syns att hon är sjuk.Somnade även hos pappa i soffan igår. S hade varit ute på sin svensexa dagen och natten innan. Han blev kidnappad hemma vid 830 och kom hem vid 02 ungefär. Han hade haft det helt undebart, men var mycket trött.
Så de sov så gott där på soffan tillsammans.


Busunge

Har varit lite dålig på att skriva på ett tag nu, men det är så mycket hela tiden just nu. Det är ju bara tre veckor tills bröllopet nu och det har varit och är en del att fixa. Men vi är allt med och det mesta är klart. Det är bara det sista i allt som ska göras. Men allt är under kontroll.

S har varit ledig hela veckan och det är så skönt att ha honom hemma. Vi har nu äntligen börjat fixa till vår uteplats, så den är klar inom snarast. Blir stenläggning och troligtvis en häck mot grannen. Vi får se om styrelsen godkänner en häck först bara.

Embla har gjort sina framsteg hon med. Hon har tagit, eller lyft benen 3 ggr. Så snart går hon nog.
Hon slänger sig allt mer ner på mage och skriker när hon inte får som hon vill. Tittar gärna en gång extra för att se om hon får nån sympati med. Hon vet allt vad hon vill den lilla tösen.
Hon ställer gärna våra matstolar framför varandra och går igenom dem. Lyckas hon blir hon jättelycklig och det gör hon oftst. Det är någon gång ibland som hon fastnar och det kan man inte missa. Då är det synd om henne, eller hon tycker iallafall det.

   

S lät henne sitta på en egen stol häromdagen och det tyckte hon om. Enligt henne så är hon ingen liten tjej längre. Hon ska inte sitta i stol längre, hon vill bara stå i den.
Jag försökte även få en bild på dem ihop, men det lyckades inte värst bra. Det syns iallafall att det är pappa och dotter.

   

n ibland får vi till en helt underbar go bild. Jag älskar er så mycket mina underbar godingar =)!!

RSS 2.0