Barnkalas

Nu äntligen fyller våra små i föräldragruppen ett år och detta tänkte vi fira genom ett gemensamt kalas. Alla tog med något ätbart och ett paket. Sen ställde vi fram allt och det blev ett kalas. Lätt och smidigt =)!

 

Vädret var tyvärr inte jättebra, så L och hennes familj var så snälla att de bjöd in oss. Vi hade tänkt vara nere vid fryken, men så blev det nu alltså inte.
Vi började med att tända ljuset i tårtan och sedan ta för oss inför mumsandet av kakor och tårta. Jättegott och tack alla!

 

Efter fikat blev gick vi in igen och försökte ta kort på alla födelsdagsbarn. Det var väl inte alla som uppskattade detta. Vår lilla tös däremot sa inget och spelade på ett litet piano som låg framför henne. Hon är för go och det är så skönt att hon är som hon är. Duktig, snäll och smart liten tjej =)!Sen la vi alla paketen på golvet och de fick välja varsitt. Det gick över förväntan och Embla tog ett färgglatt paket. Där i låg en flodhäst som man dra i svansen så åker den iväg. Perfekt tyckte Embla som har lekt med den sen dess.

 

Tack alla för ett mysigt kalas.
Nästa lördag väntar Emblas stora ettårskalas och då kommer bara hon att firas med en massa paket och Hello Kittty tårta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0