Inte som alla andra....

Ibland när jag åker bil då ser jag ut såhär:
 
 
Man kan ju inte alltid göra som alla andra eller hur?!
 
Jag är även mycket söt oxå....
 

Emblas ettårskalas!

Vi friade Embla genom att ha ett födelsedagskalas och bjuda in familjen och även vår goa granne.
Kalaset statade med att hon fick öppna alla paket som hon fick. Däremot fick hon hjälp av kusinerna att öppna.
Inte lätt att hinna först till sina paket när man är lite mindre. Men hon fick iallafall leka med dem sen, eller leka med det som kusinerna inte ville leka med. Hon var ju mest och förstörde deras lek med hennes nya leksaker =)!
Så roliga barn kan vara.
 
 
Hon fick:
verktygsbänk med tillbehör av farmor och farfar
nyckelpiga av farbror, L och kusinerna
armband och bonde med släp av moster, D och kusinerna
bord och fyra stolar av mormor och morfar
blomma av gammelfarmor
docka av grannarna
av oss fick hon en tågbana och duplo.
 
 
Efter paketöppningen blev det fika. Alla sjöng för henne och sen fick hon blåsa ut ljuset, men lite hjälp bara.
Tårta var gott det, en Hello Kitty tårta som farfar hade beställt. Även kakorna var goda. Speciellt en kaka tyckte Neo och åt nog upp de mesta av dem. Hade nougat i mitten av dem och han var så fascinerad över att det var en överrsskning i alla kakorna han fick. Så go så....
 
   
 
Vi har även gjort iordning hennes rum, så nu har hon ett eget helt rum. Tog bort kontordelen och placerade alla hennes leksaker där istället. Lite är kvar i uterummet oxå.
Men det blev jättebra och hon trivs nog bra där inne.
 
 
 

Emblas 1-års dag =)

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Embla födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!
Vår lilla prinsessa har nu blivit stora tjejen. Ett helt år har vi haft vår underbara älskade tös och jag njuter av varje dag som går. Älskar henne mer och mer för varje dag. När hon sträcker ut sina armar och vill ha en kram. Eller när hon putar med munnen och vill ha en puss. Jag verkligen älskar hennes skratt och varje gång jag hör det blir jag helt varm i kroppen. Allt med vår tös är helt perfekt och hon är den dyrbaraste och vackraste vi har.
Finns alltid här för dig. Älskar dig så!
 
Dagen började med att vi sjöng för henne och vi väckte henne någonstans mitt i sången. Hon förstod inte riktigt vad som hände. Hon trodde nog inte att hennes föräldrar kunde bli konstigare, men jovisst det går alltid att bli =)!
Men sen var hon allt med på noterna.
 
 
Har bakat inför hennes ettårs-kalas på lördag. Embla hjälpte självklart med. På hennes sätt, alltså sittandes i stolen och äta rån, men idag hjälpte hon till att röra i smeten. Duktig tjej jag har. Hon satt så still och tittade på allt som hände.
 
 
 
På eftermiddagen gick vi ner till Vattenfestivalen på fryska där de hade familjedag idag. Kl.15 skulle trollkarlen Filiok Fredrik börja och vi satte oss till rätta. Hon satt nog kvar under halva föreställningen, sen skulle hon upp och röra på sig. Sitta still för länge kan man ju inte göra. Det kan ju bli tråkigt.
Vi åt även glass och myste med farmor, farbror, tant L och kusierna Jonatan och Simon.
De hade båtfärder och uppvisningar på fryken. Hoppborg, karuseller och en massa stånd här och där.
Jättemsyig dag och vädret var bra. Kunde inte bli bättre. Vi får tacka Kils kommun för att de firade Emblas födelsedag så här bra. Jättesnällt av dem =)
 
 
Kom hem och åt middag ute på verandan i solen.
Nu sover lilltjejen, eller stora tjejen så gott....en helt perfekt födelsedag.
Kalaset väntar vi tills på lördag med, då blir det tårta och paket =)!!!

Vår bröllopsdag

     

         

          


   


Barnkalas

Nu äntligen fyller våra små i föräldragruppen ett år och detta tänkte vi fira genom ett gemensamt kalas. Alla tog med något ätbart och ett paket. Sen ställde vi fram allt och det blev ett kalas. Lätt och smidigt =)!

 

Vädret var tyvärr inte jättebra, så L och hennes familj var så snälla att de bjöd in oss. Vi hade tänkt vara nere vid fryken, men så blev det nu alltså inte.
Vi började med att tända ljuset i tårtan och sedan ta för oss inför mumsandet av kakor och tårta. Jättegott och tack alla!

 

Efter fikat blev gick vi in igen och försökte ta kort på alla födelsdagsbarn. Det var väl inte alla som uppskattade detta. Vår lilla tös däremot sa inget och spelade på ett litet piano som låg framför henne. Hon är för go och det är så skönt att hon är som hon är. Duktig, snäll och smart liten tjej =)!Sen la vi alla paketen på golvet och de fick välja varsitt. Det gick över förväntan och Embla tog ett färgglatt paket. Där i låg en flodhäst som man dra i svansen så åker den iväg. Perfekt tyckte Embla som har lekt med den sen dess.

 

Tack alla för ett mysigt kalas.
Nästa lördag väntar Emblas stora ettårskalas och då kommer bara hon att firas med en massa paket och Hello Kittty tårta...


Familjedag

Nu äntligen skriver jag igen. Har varit så mycket på sista tiden att jag inte hunnit med alls. Bröllopet har tagit sin tid och med all rätt. Återkommer till denna dag om ett tag, samt bilder oxå.

Men vi har allt hunnit med annat oxå. Min bror och hans M kom till vårt bröllop och stannde några dagar efter. Det var jättemysigt och kul att de kunde göra så. Ska bli så kul att få se dem snart igen. Blir tyvärr så sällan vi ses nu för tiden. Men vi tog en mysdag hos syrran allihopa. Gick ner till Liljenäs café och åt räkmackor. Tack snälla bror och M för fikat. Srn gick vi ner till vattnet för att ta bilder på alla kusinerna.Embla fick även en ettårs-present av sin morbror. Tror nog även M var på ett hörn =), men det är nog morbror som valt den ändå =)! Vi tackar så mkt och den kommer att komma väl till pass nu när OS startar snart....

 

Tack för en underbar dag allihopa. Kul att vi får göra om den snart igen.

Embla har även varit här hemma och hjälpt pappa att bli klar i trädgården. Nu äntligen är allt klart och det har blivit så bra. Framsidan är oxå klar och även där har det blivit jättebra.


RSS 2.0