Första cykelturen

I söndags tog vi en familjemysförmiddag. Var jätteskönt att bara ta det lungt efter att ha jobbat fredag och lördag. Jag klagar inte på att jag jobbar, tvärtom, det är rätt skönt att hålla igång jobbet så jag inte tappar det helt. Det är svårt att hålla tiderna när man har varit borta för länge. Även om mitt jobb där jag just nu är ibland handlar om att ta hand om vuxna barn som inte förstår sina egna gränser. Men det är ju mycket sällan som det är så. Annars är det hur bra som helst och jag stormtrivs. Det som är synd är att jag inte får träffa Embla från fredag efermiddag tills söndag morgon. Men det är bra att hon och S får egentid tillsammans. Så får de sin mysstund tillsammans.

Tillbaka till söndagen. På eftermiddagen tog vi årets och Emblas första cykelpremiär. Hon satt bakom mig i sin barnstol och skrattade så gott. Hon satt och sparkade mig i rumpan så jag skulle åka fortare. Åkte till sist till farmor och farfar och hälsade på. Stannade på en kopp kaffe och fika. Har verkligen världens bästa svärföräldrar. Vilken tur jag har som har världens bästa föräldrar och svärföräldrar. Älskar er alla!Igår, måndag, gick vi med kusinerna och L till Öpnna förskolan. Kul att träffa andra barn och Embla leker på ett helt annat sätt nu. De har även sångstund som barnen älskar. Embla sitter och hoppar och skuttar i min famn. 
Vi hade även ett annat ärende på BVC, Embla skulle få 18-månders sprutan idag. Man får ge den först när man är 9 månader och vår barnmorska ville att vi skulle ta den för att vi ska åka iväg nästa vecka. Så hon får den nu och sen vid 18-månader. Det gick bra, men hon tittade på mig med tårar i ögonen. Precis som varför gör du så här mamma. Det gör ont i hela mig, men jag vet ju att det är för hennes eget bästa.
Vi vägde och mätte henne oxå. Hon väger nu 8,9kg och är 72cm lång. Min stora lilla tös.

Idag har vi inget planerat, utan tar bara dagen som den kommer. En mysdag bara jag och Embla =)!!! Och jag älskar de dagarna mest av allt...få kramas och pussas. Få hennes goa blöta små pussar, det är helt underbart. När hon kommer och vill krypa upp i famnen och gosa i sig i mig. Även det är helt underbart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0