Hemma är där kramarna finns =)

Vi fick våra saker från Liberoklubben för ett tag sen och nu var det dags att provning. Vi valde bland annat en morgonrock och den är så söt. Kommer passa perfekt efter badet i sommar.
Embla badade i söndags och efter det fick den komma på. Och den fick sitta kvar, det trodde jag inte. Det var bara lite knövligt att ta sig fram, men allt går bara man vill. Hon skulle självklart både försöka smaka och ta kameran när den kom fram. Hon posar även varje gång kameran kommer fram, hon kanske är nästa Top Model Sverige =)! Vem vet....

 

Igår var vi in till stan för lite ärenden. Var förbi för att titta så våra ringar fanns kvar och det gjorde dem. De visste inte sist vi var inne. Så nu är det bara att åka dit och prova ut rätt storlek och beställa =)!
Bytte även Emblas UV-dräkt vi köpte häromdagen. Fick faktiskt ta den största de hade. Men nu kan hon nog ha den även i sommar. Måste ju skydda hennes lilla kropp.
Gick även förbi och hämtade ut hjälm och reflexväst som ingår i vår barnförsäkring. Det blev en blå hjälm med nyckelpiga på.

 

Idag var det sista dagen på babyrytmiken och det var som vanligt jättebra. Kommer att sakna dessa stunder. Får nog ta och gå dit och leka någon dag framöver. Embla satt som vanligt inte still utan var överallt. När det var klart fick vi ett kort och en present, en kylskåpsmagnet med texten: hemma är där kramarna finns. Jättefin och vi tackar så mycket för det. Vi fick även tårta efteråt och det var gott tyckte Embla. Fanns även en hel skål med majskrokar, så barnen hade det allt bra.
Nu är vi hemma igen och Embla sover så gott....jag ska väl försöka ta tag i saker som måste göras här hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0