Idag är Embla 9 månader

Idag är Embla 9 månader.

För 9 månders sedan kom världens vackraste, godaste och bästa tjej till oss. Jag njuter av varje stund jag får tillbringa med min lilla tös. Älskar dig över allt och jag skulle göra allt för dig. Du är det bästa som hänt mig. Är så glad över allt jag har i livet. Min underbara familj och vänner. Tack för att ni alltid finns där, det betyder allt.

Gick tillbaka och tittade på bilder för att se hennes utveckning dessa månader. Man kan inte förstå hur fort det går och hur mycket hon utvecklats på denna korta fast ändå långa tid.


Emblas första dag i livet =)


På dagen 3 månader


På dagen 6 månader


Idag, 9 månader och hur glad som helst.
Man kan ju inget annat än att älska denna tös =)

Hon börjar även få en framtand nu. Så det blir hela tre tänder när den kommer ut. Såg den igår när vi hade mysdag hela dagen. Hon ville kramas och pussas hela tiden och vill hon det då får man passa på. Hon somnade till slut i min famn och det var så gott att ha henne där. Efter sovstunden blev det ännu mer mys fram till att pappa kom hem. Då fick även han vara med =)!

Idag ska vi iväg till syrran och kusinerna. Ska bli kul, var ett tag sen vi såg dem nu. Tiden bara rinner ju iväg utan att man förstår vart den tar vägen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0