Längtar så efter dig pyret...

Nu är det bara en vecka kvar tills pyret ska komma, längtar så efter dig =)!
Men vi får väl se om han/hon vill komma ut då, eller om det blir senare. Det känns iallfall inte som det kommer att komma tidigare. Tror pyret har det så bra där inne att han/hon inte vill komma ut.
Men det skulle vara mycket skönt om jag slapp gå över, är tungt och lite småjobbigt just nu. Jag ska inte klaga egentligen, har haft en helt underbar graviditet. Såklart att det går upp och ner, men i det hela har det varit jättebra. Men de sista veckorna har varit lite jobbiga, svårt att röra sig och förvärkarna har börjat.
Jag älskar min mage och allt, men det ska bli skönt att bli sig själv igen. Kunna röra sig och inte ha magen i vägen hela tiden. Blir helt slut av ingenting och sover mest hela tiden.
Jag längtar så efter dig pyret, men du kommer när du är redo. Och då finns vi här för dig, min älskade lilla bebis.


Familjebilder

Hälsade på min syster i helgen och hon är så himla go. Vi skulle åka ner till Långudde, tror det heter så iallafall, och ta några bilder på mig och magen. Är kul att ha lite speciella kort.
På väg ner så kom älsklingen på motorcykel helt i perfekt tid. Så han följde med ner och han fick allt vara med på några bilder. Jättefina familjebilder med oss alla 3, eller 4, om man räknar med alla hans äkslingar =)! Men jag delar honom gärna med den...

       


Förlovning och vårt pyre =)

Har varit dålig på att uppdatera bloggen, men ska försöka att ändra på det nu.
Har hänt så mkt på sista tiden bara.

Jag och älsklingen har flyttat in i vårt nya hus nu. Det är en hel del att göra, så man hinner inte med så mkt annat. Jobbigt att vara gravid och fixa och dola hela tiden.
Men jag stormtrivs, det är så rätt. Fast jag är nöjd så länge jag får vara med min älskling, han är bäst =)!
Han överraskade mig helt när vi gick in här för första gången tillsammans. Han hade köpt en jättestor bukett med rosor i en stor vit kruka. De stod där när vi kom in. Sen gick han fram till mig och hade världens finaste tal och gick ner på knä och friade. Hade varit inne och tittat på ringar med, men vågade inte köpa någon. Så han hade med provringar, så vi ska dit och testa ut tillsammans sen.
Han hade även med sig cider som vi skålade i och allt var så perfekt. Han är så perfekt, kan inte önska mig något bättre. Han är allt jag vill ha och lite till.
På kvällen hade han bokat bord på Via Appia, vid stjärnhimlen, så vi hade en helt underbar kväll tillsammans.
Älskar dig från marken och upp till himlen och tillbaka, min underbara äskling.

 

Snart kommer även vårt pyre till världen, längtar så efter det =)!
Är i v.35+4 nu, så det kan ju komma närsom helst sen...så underbart att vara gravid, men det ska bli mkt skönt när pyret vill komma ut. Börjar trycka på och det är allt tugnt nu. Jobbigt bara att ta sig upp ur sängen, men allt är så värt det. Jag har haft en sån bra gravidiet, så jag klagar verkligen inte.
Men jag längtar så efter dig, mitt älskade lilla pyre...vill veta hur du ser ut och hur du är...mammas lilla älskling =)RSS 2.0