Minnas dop

Syrrans lilla Minna, mosters andra älskling, döptes den 13augusti. Hon var så söt där framme med hela familjen och sina faddrar. Hon låg i mammas famn och hade olika ljud för sig. Har man inte roligt, får man ju se till att man får det så. Det är rätta takter det =)!
Neo skötte sig oxå bra, men när han började klä av sig och visa supermankallingarna, då kunde inte jag hålla mig längre. Han är för go han.
Embla skötte sig helt perfekt i mammas famn, låg och sov hela tiden. Hon är så duktig min lilla älskling.
Älskar henne över allt annat, fast hon får dela första plats med sin pappa. För honom älskar jag oxå över allt.
Är så stolt över min lilla familj, kan inte ha det bättre.

Tillbaka till dopet igen...
Syrran är så duktig på att göra iordning och fixa och dola och så. Tårtan var helt sagolikt vacker, helt perfekt, mycket god med. Var en helvit tårta med en jättesöt vit krona längst upp.
Till mat var det lax, potatis, sallad och bröd. Mycket gott det med.

Så nu har jag eller vi börjat planera inför Emblas namngivelse. Det kommer iallafall inte bli som alla andras, men det är väl det som är meningen. Kommer att bli ett monstertema, men mer säger jag inte.....

  
       


Mys med pappa...

Mysa med pappa är bland det bästa som finns. Tycker mest om att ligga mot hans ben och titta upp på honom. De är för söta mina två älsklingar. Kan inte önska mig något bättre än min lilla familj, älskar er båda så mycket.

Efter badet så får hon lilla i sin lilla grodhandduk, som är något för stor för henne. Men ack så söt =)
Har gått mycket bra att bada, där trivs hon mycket bra.

 

Stefan berättade att när han var liten så försökte han och hans pappa att göra en riktigt bra bookholder.
De älskar att läsa i hans familj, gärna många samtidigt och överallt.
Men han har väl inte direkt hittat en bra bookholder förräns nu, vi kan säga att han var rätt stolt över sitt lilla verk. Men lilltejejen hade iförsig inget emot detta, hon sov så gott ändå.
Han pappa blev nog lite avis däremot när han visade upp bilderna, hon kanske får hjälpa farfar sen med.

 

Hon är så smart lilltjejen, vill hon något så gör hon det med. Hon ligger gärna bara på sidan och sovar, så barnmorskan ville att vi skulle lägga en filt på varje sida av hennes huvud så hon istället ligger rak med huvudet. Men hon vill inte alltid det, utan kanar sig neråt i vagnen och då kan hon lätt vrida huvudet åt det hållet hon vill ligga. Inte dum den tjejen. Sen har hon även tagit den ena kudden bredvid sig och lagt på magen för att få bort den. Vet inte hur hon bär sig åt, men på något sätt går det mycket bra.


Bröllop

En nära kompis till mig gifte sig här förra helgen, så vi åkte till kyrkan för att se dem vigas.
Synd bara att vi inte kunde vara med på festen, men jag som nyopererad och Embla bara 11dagar gammal bestämde vi oss för att det var bäst att hoppa över den. Hade varit jättekul att varit med, men men....
Hon var så fin lilltjejen min, i en liten blå klänning, vit tröja och vita strumpbyxor. Världens vackraste tjej =)!
Inte ett pip, okej ett liten pip men inget annat, i kyrkan. Var så varmt där så jag trodde aldrig att det skulle gå. Men hon sov så gott hela tiden, duktig min lilla tjej.

Brudparet eller familjen rättare sagt var så fina allihopa. De hade sina 2 döttrar och son som tränor och marskalk.
De matchade så bra allihopa med klänningar och kostymer. Man blev helt tårögd när det steg in i kyrkan och stod där framme. Jag blev verkligen sugen själv på bröllop, får nog ta tag i detta nu.
Önskar er lycka till med allt i framtiden =)


Presenter...

Vi har fått så många fina presenter. Tack alla, vi uppskattar allt vi får så mycket!
Besök =)

Fick besök nyss av min gamla arbetskamrat, de har fått en liten Olivia som är hur underbar som helst.
Hon föddes 10 dagar för tidigt, så vi gick fick nästan lika fast åt olika håll =)!
Hon är så söt och go den lilla tjejen. Det skiljer bara 6veckor emellan dem, blir så kul när de blir större och kan leka sen.

 

RSS 2.0