Livet är underbart =)

Vad underbart livet kan vara ibland, hur det kan vända på b>ara en dag. Jag är så glad att jag har världens bästa särbo/sambo =)! Att det kan kännas som man har känt varandra ett helt liv, efter bara 3 veckor. Konstig känsla, men så himla underbart. Har ju redan tankar på vad jag ska göra med min lägenhet, är verklien sugen på att flytta in här istället. Men det är ju en risk med det oxå, men man måste ju även våga för att vinna.

Har även träffat hans familj, helt underbar. Det är så viktigt att man trivs med varandras familjer. Och jag tror att han trivs bra i min, iallafall så tycker de om honom. Nu ska bara lillebror godkänna oxå, men det går nog bra tror ja =)! Bror och M kommer ner från Luleå nästa helg, ska bli så roligt att träffa dem igen.
Syrran ska ha 30-års fest då med 50- och 60-tals tema. 
Så snart ska jag iväg och fixa håret, måste göra något åt min underbara utväxt och klippa av luggen.


Mina två favoritkillar =)

Idag får jag spendera dagen med både min lilla och stora favoritkille =)! Livet kan vara underbart ibland.

Neo kom förbi imorse och sen har det varit full rulle här. Började med att se på film och dricka ding ding =) och till efterrätt blev det kanelbulle! Sen skulle vi allt ut och gunga, klättra och springa. Efter allt det blev det dax för pannkakor till lunch, han fick verkligen i sig hela tre stycken. Mer än mig tom, men han e ju en stor kille nu så.
Han höll på att somna mitt i maten, så det var bara att klä på honom ytterkläder och ner i vagnen. Hann nog inte ens runt huset innan han somnade. Så nu sover han så gott på balkongen.

Senare kommer även syrran hit, slutar väl vid 16 tror jag det va.
Min älskling kommer oxå senare, första gången han får träffa Neo =)! Då blir det de stora testet, Neo måste godkänna =)! Men det är nog inga som helst problem.


RSS 2.0