Syrrans 30-års dag

Börjar vi bli gamla nu? Jag känner mig verkligen inte gammal, men jag börjar nog få lite åldersnoja. Eller börjar och börjar, jag har nog haft det ett tag. Men på senare tid har jag faktiskt inte känt så alls, är ju hur konstigt som helst. Men just nu känns det som om jag har hittat rätt i mitt liv, så jag har hela livet framför mig.
Älskar min sambo över allt, även om det är så kort tid vi har träffats. Men känslan som han ger mig går inte att förklara. Han är så perfekt på alla sätt och vis.

Syrran fyllde iallafall 30år förra helgen. Hon hade fest på kvällen med 50- och 60-tals tema. Först tyckte jag temat var svårt, men efter lite hjälp här och där så blev allt klart.
En kollega hjälpte mig med håret på morgonen, hur snällt som helst. Jag har världens bästa kollegor, ni gör verkligen jobbet värt att komma till =).
Sen blev en svart pennkjol, vitt linne, svart tröja, rött sidenband runt midjan och i håret, och röda skort till det. Blev väldigt bra tills slut. Men jag är så klumpig av mig att jag glömde allt smink och sånt hemma. Kläderna fick jag med mig, men inte så mkt mer än så. Då är det synd att man bor en bra bit ifrån syrran. Fast det positiva är ju att hon är makeup-artist så det löste sig ändå.

Brorsan och hans tjej kom ner till oss från Luleå med, så kul att de kunde vara med. Saknar honom, så sällan man får träffa honom nu. Det är så synd, så jag hoppas att de flyttar ner snart.
De kom förbi redan i fredags och stannade kvar i stan hos oss. Gjorde mat och spelade spel under kvällen. Kul att få lite kvalitétstid med bara honom. Blir ju inte så ofta nu för tiden.

Tillbaka till festen, alla fick en välkomsdrink och ta ett valfritt kort. Sen fick man hitta de andra som hade samma nr som en själv. På det sättet blev vi indelade i olika grupper. Min grupp skulle ju ha vunnit, endast för att vi var 3 syskon av fem i vår grupp. Det säger ju allt det så. Men det berodde på vem av värdparet vi frågade, D gav oss fem plusspoäng som syrran sen drog bort. Inte så snällt de...
Vi hade ju faktistk en segerdans och allt klart, men det var kanske bra att ingen fick se den =)!
Var jätteroligt under hela kvällen och tiden gick så fort fram....

 

       


Vuxenpoäng =)

Har varit lite dålig på att skriva här på sista tiden, men nu ska det bli ändring på det.
Har hänt så mkt på sista tiden.
Idag firar jag och min älskling hela sex veckor ihop =)! Känns så otroligt bra, och han är världens bästa.

Har sagt upp min lägenhet med, så snart blir vi sambos på riktigt. Meningen var att jag skulle flytta in till honom, och så blir det nog med. Men igår fick vi en impulsidé att börja titta på hus.
Var ute på Hemnet.se och hittade ett som var jättefint i Kil. Det är ju lite skillnad på priser där som här.
Sen är det ju skönt att vara nära hans familj när vi nu beslutar oss för att bilda familj i framtiden.
Var ute och tittade på det igår, men det känns både och. Det var verkligen jättefint och stort, behövdes inte göra för mkt heller så det är ju skönt. Men det är ju inte bara att skaffa hus heller så, måste kontakta banken och allt sånt med. Sen har vi ju inte bott med varandra på riktigt heller så. Men man kan ju alltid börja titta och förr eller senare hittar vi nog vårt drömhus =).


RSS 2.0