Imorgon gäller det =)

Inatt bär det iväg till Kiruna, där vi ska möta upp brorsan och M. Sen vidare mot Kebnekaise och en veckas äventyr i fjällen. Ska verkligen bli spännande, men väldigt krävande. Kommer nog inte kunna röra mig efter denna vecka, men det är nog värt när man står på toppen och tittar ut. Ska bli mäktigt.

Har äntligen tittat klart på Prison Break med, en grymt bra serie. Tog mig ungefär 1,5 vecka att se klart den. Verkligen värt att se den! Så spännande, så det gick ju inte att sluta titta =)!!
Äntligen en serie med ett grymt bra slut, har nog aldrig grinat så mycket förut...

Nu ska jag ta och sova några timmar innan första resan börjar....


Äntligen semester =)

Äntligen smester =)! Är så underbart att vara ledig nu, behövde verkligen det nu.
Åkte till syrran igår och vi hämtade Neo på dagis senare på eftermiddagen. Sen myste vi hemma alla tre, tills hon åkte på möte och kvar blev jag och Neo. Han somnade på soffan efter en liten stund, så jag fick bära in honom till hans säng. Senare kom syrran tillbaka och då blev det chips och film i sängen!
Neo kom till oss på natten och jag fick verkligen inte röra mig utan att han kände exakt var jag var. Så jag fick sova med en hand på honom typ hela natten, eller hans ansikte i mitt ansikte. Men det var så mysigt.
Men han vaknade lite tidigare än mig, så jag somande om igen. Sen blev det allt massa lek med bilarna tills han skulle till dagis. Kommer att sakna honom så mycket nu under dessa 3 veckor jag är borta. Vad tomt det kommer att bli.

Har även börjat packa lite inför reorna jag ska göra snart. Först blir det till Sthlm på fredag, för att åka till Kiruna på söndag och sen vidare till Kebnekasie. Där ska vi vara en vecka och bestiga toppen och allt. Ska verkligen bli ett äventyr. Sen tillbaka till Sthlm för att packa om väskan till en ny resa till Spanien. Där bara sol och bad står på schemat nu. Ska bli så skönt att komma bort ett tag.

Har även börjat titta på Prison Break, så det är väl det jag gör nu när jag är ledig.
Har redan sett säsong 1 och den var sjukt bra. Är inne på andra nu och bara 2 avsnitt kvar där. Den är bra, men inte lika bra som första. Sen är bara 2 säsonger kvar. Inte lätt när man fastnar för en serie, kan ju inte sluta titta för det är så grymt spännande. Vill ju inte stänga av och ha ett liv liktsom =)!
Så nu ska jag fortsätta titta lite mer...


Helgen som varit...

Var till syrran i helgen, så skönt att bara komma bort lite. Hon hämtade mig i fredags och sen åkte vi hem till dem. Kom över lite vänner, så vi satt och myste där på kvällen sen.
Lördagen var det fotbollsdag i Värmskog, de hade verkligen gjort det jättemysigt. Fanns ansiktsmålning, hoppborg, skjuta fotboll och se hur fort det går osv. Det bjöds även på sockervadd, som Neo inte tyckte om. Han ville bara ha pinnen och leka med. Fanns även så man kunde köpa grillmat där. Sen var det 5 fotbollsmatcher under dagen. Kvällen avslutades med fest i matsalen, men först lite förfest hemma hos syrran och D. Sen bar det iväg tillbaka ner igen, kändes verkligen som ett mellanstadiedisco. Men det var roligt, kul att träffa en del som inte träffar så ofta.
L och A försökte verkligen få A att komma dit med, men de lyckades inte så bra. Han var väl inte sugen på att komma, och han är tydlgen jätteblyg och tycker det är småjobbigt om alla vet att han skulle dit för att träffa någon. Så de vågade inte säga att jag var där. Jättetråkigt, men jag fick hans nr, så jag hörde av mig till honom i söndags. Får väl se om han hör av sig eller inte. Så feg får man inte vara, då kan de kvitta isåfall.
Iallfall så gick jag väl hem vid 01-tiden, och vaknade på morgonen och trodde jag skulle dö. Har inte varit så bakis på mycket länge, kände verkligen att jag ville dö. Men efter ett toabesök och åksjuketabletter+huvudvärkstabletter och sömn på det, så gick dagen hyfsat bra. Men jag var så himla seg och trött hela dagen sen.

A kom på kvällen med och vi började titta på Prison Break. Jag vet, lite sent, men bättre sent än aldrig. Första säsongen ska ju vara grymt bra, sen ska de blir sämre och sämre. Får väl se om jag håller med.
Så nu väntar jag på att A ska komma så vi kan fortsätta titta.

Men vilken dag det har varit idag, jag behöver nog semester nu. Har varit så lättretlig och grinig, tycker inte om att vara sån, men det hjälpte inte med nåt idag. Är verkligen inte sugen på nåt eller att göra nåt just nu. Är så himla trött hela tiden, förstår inte varför bara. Tycker ju att jag sover hyfsat bra, men det gör jag väl tydligen inte. Eller så behöver jag bara komma bort lite och göra nåt annat. Är iallafall bara 3 arbetsdagar kvar nu, så himla underbart....längtar till semester =)


RSS 2.0