Operation för Embla!

I tisdag var vi till centralsjukhuset i Kd för ett besök på ÖNH. Embla har ju snarkat och varit tät när hon sover typ sen hon föddes. Så vi fick en remiss av vår läkare på BVC som ville att de skulle titta på henne.
Läkaren vi kom till var tyvärr inte alls trevlig, och frågade varför vi var där. För vi hade ju inte en remiss, vilket vi faktiskt hade. Jaja, tyvärr kan inte alla vara bra. Men det är den enda och jag har träffat många läkare där, som inte var trevlig. Jaja, otur bara!
Men i alla fall så har hon förstorade halsmandlar bakåt, så det blir kanske en operation längre fram för att ta bort dem. Hon är för liten för det just nu.
Men hon ska operera bort polypen bakom näsan och eventuellet sätta in rör i öronen. Hon har mycket vätska i vänster öra och lite mindre i höger. Så det är 50/50 om hon ska få rör. Det vet vi inte förrän hon kommer ut från operatioen. Min lilla flicka ska sövas och bli operarad, känns inte alls roligt. Jag är inte orolig så, det är ju inte ett stort ingrepp, men ändå.
Och sen får bara den ena föräldern vara med, så S får ta ut föräldraledigt den dagen, så han får vara med. Tror att det blir det bästa för Embla, att ha pappa med sig blir nog bäst. Jag får vänta med Idun i cafeterian.
Kommer bli långa timmar att vänta. Men hon ska ju bli bra på det här och det är det enda som egentligen räknas. Att det hjälper min tös att må bättre. Sen kan vätskan ha påverkat hennes tal, hon hör sämre och pga av det så talar hon inte rent. Så förhoppningsvis kommer även talet att bli bättre.
 
Hon var så duktig inne hos läkaren och gjorde precis som hon skulle.
Så vi åkte till Mariebergsskogen efter och busade i lekplasten bland en meter hög snö.
Sen hade S friluftsdag på jobbet, så han slutade tidigt och kom till oss till lunch. Då åt vi lunch på max och Embla satt nog kvar en halvtimme och åt på sina pommes och nuggets. Fick inte röra dem, de var Emblas.
Efteråt åkte vi till leksaksaffären och hon fick välja delar till sitt tåg. Hon valde ett tåg där det var gubbar med som man kan plocka i och ur och även ett tåg med släp för en ko och häst.
Vi kom hem, sen plockade hon fram det och lekte med det tills hon skulle sova.
Så igår hade jag gjort iordning en tågbana till henne när hon kom hem från dagis. Gissa om hon var överlycklig min lilla tjej!
 
   
                           
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0