Syskonmys!

Nu äntligen efter en timmes slit att få över bilderna från kameran till datorn, kan det bli ett inlägg här. När datorn inte ville ta emot bilderna den tjugonde gången, så brast mitt tålamod och det blev ett hårt slag i bordet. Utan att tänka på att barnen var i närheten, tittade Embla upp från sitt pusslande och sa: OJDÅ! och fortsatte sedan att pussla. Detta gjorde susen, blev genast glad igen och hon är för skön min tös.
 
Hittade båda mina töser igår tillsammans i Iduns babygym. Hon älskar att ligga där och slå på sina leksaker, även Embla tycket det är roligt. Så hon brukar krypa ner där och leka hon med.
Märks att lillasyster tittar på vad storasyster gör, för hon ligger bredvid och verkligen spanar in vad syrran gör. Och det redan, hon är ju bara två månader gammal.
 
 
 
Det är inte bara Embla som har sina underliga sovställningar. Nu har även Idun börjat och det märks att de är syskon. Detta kan ju inte vara skönt eller behagligt sätt att sova, men hon snarkade så gott den lilla.
 
 
 
Nu har vår lilla verkligen blivit stor. Det går så fort och på bara dessa två månader som Idun har varit hos oss så har Embla blivit så stor. Att det räcker med att man får ett småsyskon för att gå från liten till stor, även om man ser likadan ut innan som efter. Så nu istället för att få välling gav hon lillasyster ersättning. Hon älskar henne så mycket och vill hela tiden vara nära och ta hand om henne. Det värmer i en mors hjärta!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0