Mysdag med Idun!

Idag har det varit en sån underbar dag. En början på våren hoppas jag. Solen skiner och snön smälter bara mer och mer. Helt otroligt när det bara är den 17 februari, men jag klagar inte. Det är så skönt att det är vår på gång. Visst, det ska bli minus på nätterna och lite snö till, men ändå.
 
Idag när jag och Idun hade lämnat Embla på dagis, så tog vi en timmes promenad i solen. Så mysigt och gött att komma ut. Ska ju vara med i Bellmanstaffen är det väl tänkt, den är i slutet av augusti och man är ett lag på fem personer och banan är på 5km. Så det är bara att börja röra på sig, men kul att ha något att träna inför.
 
När vi väl kom hem så la vi oss på mattan och myste lite till. Så underbar att få den lilla tid man kan med Idun med. Får passa på att mysa medans man kan, hon har nu redan hunnit bli 11veckor, eller 2,5månad.
Hon har börjat skratta nu med och ler och är så jättesöt. Älskar henne så otroligt mycket.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Vad mysigt! Ta vara på tiden den går såå fort:(
Idun är så lik dig:) Kram

Svar: Den går fort ja, man hinner knappt med. Tycker du hon är lik mig, alla säger att hon är lik pappa, men jag tackar för det. Kram
Värmlandstösen

2014-02-22 @ 15:51:05
Postat av: Johanna

Ja, tyckte hon va lik dig på korten iaf, sen ser alla olika saker! Jag känner ju dig, så kanske därför jag ser dina drag:) Tror alla barn får lite av båda föräldrarna:) Kram

2014-03-04 @ 10:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0