Det sista som hänt....

Nu under sommaren har det varit dåligt skrivet här och man hinner inte lika mycket som tvåbarnsförälder. Tiden bara rinner iväg och man hinner inte ens med det viktigaste man ska göra.
Går från ett rum till ett annat och har redan glömt vad man skulle göra där. Så här står typ allt jag ska göra på listor. Därför älskar jag min svarta vägg där jag skriver upp viktiga saker de närmaste 2veckorna. 
 
På bara dessa fyra rader skrivna behövde jag lämna 2ggr för barna inte kan komma överens. Men det är väl så med syskon, de ska ha samma sak bara för att ha samma sak, även om man egentligen inte vill ha den så ska inte den andra få den ändå. Jaja, det är väl bara så....
 
Till lite annat om barna nu.
Lite kul som Embla har sagt under sommaren till oss: 
Hon ska flytta till Abu Dhabi och det ligger tydligen i Stockholm. Det var det enda hon sa under någon månad för ett litet tag sen.
 
Jag säger jämt och ständigt att jag älskar henne och visar med att hålla upp båda armarna hur mycket jag älskar henne. Så jag frågade henne hur mycket mamma och pappa älskar varandra. Till svar fick jag utsträkta armar och studsmatta =)!
Hon ville så gärna ha en studsmatta när hon fyllde år och det var det enda hon pratade om några veckor innan. Så hon fick en några dagar innan hon fyllde 3år. Hon älskar verkligen denna "lilla" sak som inte tar upp hela våran trädgård. Men vad gör man inte för sina barn. 
 
Hon har börjat med trosor nu och är helt blöjfri på dagen och har varit ett tag nu. Så skönt och hon är så duktig. Springer på toa själv och gör allt själv. Men visst lite sällskap vill hon oxå ha ibland. 
Jag behövde gå på toa och var på väg dit, Embla såg detta och sprang förbi mig och upp på toaletten och till svar fick jag: det är min bajsstund nu! mmm, så kan det va.
 
Till Idun då:
Hon är nu 8månader och det märks inte. Jag skulle säga att hon är runt året om jag inte visste hennes ålder. Hon har sen typ 2månader sen ställt sig upp. Hon går längs möbler. Idag gick hon med läragåvagnen och hon går tills det tar slut. Syrran hjälpte henne runt öppna spisen med några varv. 
Hon går några steg om man håller henne i ena handen. 
Så snart går hon nog själv. Vart har min lilla bebis tagit vägen? Hon växer och lär sig på tok för snabbt. Men det är väl det som måste till för att rymma från sin tyrannsyrra ibland. 
 

RSS 2.0