Embla

Nu äntligen kommer det lite uppdatering på vad vi har hittat på den sista tiden.
Embla har blivit så stor sen Idun föddes. Hon är en helt annan tjej. Det har hänt så mycket och hon har utvecklats så mycket. Det är så roligt att se att allt går så fort fram. Hennes tal är mycket bättre och det går bara framåt. Hon kan räkna till 10 och säga alla färger och vad alla djuren säger och allt sånt. Detta kunde hon inte för ca2mån sedan. Hon kan säga sitt hela namn. Är på väg att bli blöjfri, kommer troligtvis att vara det efter denna sommaren. Hon säger ibland till när hon behöver gå på toaletten och vissa dagar är hon torr i blöjan. Men hon har bara använt trosor hemma så länge, är så kallt ute fortfarande. Inte kul om, eller när det händer en olycka. För det gör det ofta, men hon vill ändå ha trosor. Så stor min lilla tjej.
 
Det är ju inte svårt att se vem hennes favorit är. Vem sover med fötterna på kudden, fast åt andra hållet?
 
Hennes första teckning av sig själv =)
 
Just nu har vi en stor grushög på tomten, meningen att den ska vara till fortsättningen på vår därnering. Den är omtyckt och hon sitter och leker i den ofta. Så vi får väl ta och bygga en sandlåda till henne när tomten är klar.
 
Hon har målat huvudfotingar ute med pappa.
 
Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra mellan dem, men Embla tar hand om sin lillasyster så himla bra. Är hon ledsen springer hon till henne med nappen och leksaker. Hon frågar alltid vart bebis är och varje morgon ska hon väcka henne. Varje kväll ska hon få en godnattkram och puss. Det värmer i mammas hjärta av att se dem tillsammans. 
 
Sitter nere i källaren och läser för lillsyrran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0