Väggen är klar!

Igår blev även väggen helt klart. Tog lite längre tid att torka helt än vad jag trodde.
Blev riktigt bra och jag är faktiskt nöjd. Ska ju egentligen måla svart två gånger för att det inte ska bli dassigt, men vågade inte för ifall magnetfärgen under inte skulle fungera då. Men det syns knappt när vi skriver och sätter upp lappar. Inte alla som har en sådan här vägg =)!
 
Började med en vit  vägg, för att bli grå med magnetfärg och sedan svart med griffelfärg.
 
     
 
Sen började det roliga med skrivande och målande. Embla tyckte det var hur kul som helst när pappa kom hem och berättade att man får rita men bara med griffelkritor på just den svarta väggen. Vi har en svart vägg i varje rum förresten. Får väl se hur våra väggar ser ut om ett tag. Men hon ritade för fullt och var så duktig.
 
 
Jag får lite då och då olika puss-meddelande av min make. Detta har han gjort sedan vi träffades och det är så kul att han fortfarande gör det. Visar att än älskar han mig i alla fall. Så nått rätt gör jag väl =)!
Fick en skattkarta i morse och började självklart leta rätt på min puss, fann den i vårt "badrum" eller det som ska bli badrum längre fram i källaren, men just nu är spelförvaringsrum för tillfället. Inte lätt att packa upp allt där det ska vara efter 8månder i huset. Jaja, snabba är vi inte på allt.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0