Fredagmys har börjat för att stanna!

Idag är det fredag och därmed fredagsmys. Detta har vi tagit på orda jag och min tös. Nu är klockan snart halv tre och vi har fortfarande pyjamaskläder på oss. Gött med sådana dagar ibland, de behövs.
Min lilla tös har nog sett pippi 2ggr idag, en snutt på Nalle puh och Dino. Men hon har även hunnit tagit fram, vad jag tror, varenda låda från sitt rum till vardagsrummet. Ska man leka så ska man, inte sant!
 
 
 
Men andra dagar är vi så trötta att vi somnar lite här och där. Inte lätt att ha en gravid mamma som lekkamrat som bara kan somna sittande vissa stunder. Men Embla kan hon med, hittade henne helt utslagen snarkandes, vad annars, på golvet bland sina böcker och ritsaker.
 
 
 
Om  en stund kommer pappa hem med tåget och idag ska vi försöka ta oss hela vägen dit för att möta honom. Hoppas på bättre lycka idag än igår. Så snart får vi väl hoppa ut pyjamasen och i andra kläder för att se lite civiliserande ut när vi är bland folk. För att sen komma hem igen och ta på myskläder och fortsätta vår mysfredag. Dessa dagar har jag längtat efter och nu njuter av fullo av varje fredag med min goa familj.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0