Upp och ner och bak och fram!!

Vi beställde Den skimrande barnkammarboken från cdon.com för ett tag sen och äntligen kom den på posten igår. Embla har sedan tidigare Den silvriga barnkammarboken, den är full av sånger och hon älskar den. Vi sjunger i den varje kväll när hon äter välling och hon nynnar med och gör rörelser till vissa låtar. Är så gulligt att se.
Men det skulle ju va kul att variera sångbok och då såg vi att Den skimrande barnkammarboken var en uppföljare på just denna. Perfekt....
Men i alla fall så fick vi den igår och vi alla tre var helt upprymda över detta =)!
Men när jag öppnade boken så var det inte riktigt vad jag trodde att jag skulle få se. Den var nämligen upp och ner och bak och fram. Nej, jag skojar inte....den var verkligen så. Vi fick oss iförsig ett gott skratt, men så typiskt bara.
Så jag skickade iväg ett meddelande till cdon.com och frågade på skämt om det skulle vara så. Självklart vill vi ju ha en ny och fick svar idag.
Det kommer en ny på posten och jag hoppas att den är okej nu. Det kan ju vara så att hela lagret på just den boken är feltryckt, eller så fick vi bara måndagsexemplaret.
Som kompensation fick vi en rabattkod på 50kr, men den får inte användas med andra rabattkoder. Vilken kompensation, jaja man får vad glad för det lilla i alla fall.
Vi fick ju även äran att få med en faktura till på denna och den kommer markuleras när den defekta boken kommer in till lagret igen....ibland är det faktiskt lättare att gå in i en butik och handla varan där. Fast detta händer ju så sällan, men ändå.
 
Så här såg i alla fall boken ut:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0