Förra och denna veckan!

Oj vad tiden går fort när man har roligt, eller är sjuk som denna veckan.
Vi börjar med förra veckan, jag och Embla var ute och cyklade. Som vanligt eller ganska vanligt så somnade hon i sin stol. Det måste vara rätt skönt att åka där bak, vi borde nog byta hon och jag kanske....vet ej om vi är överens där hon och jag dock!
Hon var i alla fall så trött att när jag bar i henne och satte henne i trappan så sov hon sittande. Vi ska ju försöka att inte ha henne sovandes under dagen, hon vill ju inte lägga sig i tid på kvällen isåfall. Men det gick inte att få liv i henne så hon fick sova en stund till. Man är trött om man fortfarande sover sittande, vi är rätt lika hon och jag nu.
 

På fredagen var det Säfflemarten och vi tog tåget till pappa som hämtade upp oss på stationen. Inte kan man missa att äta korv, köpa ballong (som självklart ska vara Bägaren och Blixten McQueen på) och se en massa annat roligt. Vädret var bra och en helt ok marknad.
På väg till pappa i tåget måste man ju läsa tidningen, måste ju hålla sig uppdaterad med vad som händer i världen ju...
 
   
 
Embla har haft feber och inte varit sig själv under två dagar nu. Igår så vaknade vi först från soffan när pappa kom hem. S har sitt trumset till tvspelet bredvid soffan och Embla går ofta och tittar på detta och säger pappa. Så igår hade han äntligen fått tillbaka sitt spel, av sin bror, som egentligen inte har något hemma hos sig =), enligt honom i alla fall. Vi är inte alla överens om den saken i familjen. Hehe, jaja, så äntligen togs trummorna fram och hon spelade som aldrig förr på denna. Jätteduktig. Så hon och S kommer väl spendera mycket tid i framiden framför tvspelet. Tror nog att vi får ta och sätta ihop allt i källaren och göra iordning vårt spelrum, för jag kommer nog aldrig att få se tvn annars....
 
 
På måndag börjar innegympan på Emblas dagis. Skulle vilja vara där och se de små barnen, måste ju vara hur gulligt som helst. De ska ha var sin gympapåse med ombyte i, gärna t-shirt, byxor och ett par inneskor.
Jag tyckte det var tråkigt att ta en vanlig påse, så jag gjorde en åt henne istället. Lite gullig blev den allt. Sydde ihop en från en gammal gardin och stickade ett band till. Tror nog ingen annan har en sån som Embla har nu.
 
 
Jaja, det var lite av vad vi har gjort sista tiden. Får se vad som händer i helgen och till veckan blir det besök hos specialistmödravården igen. Bror fyller år i slutet av veckan.....sen händer det alltid något mer kul.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0