Torsdag igen!

Torsdag igen och det betyder att vi gått hela 38veckor och går in i v.39. Så det är bara 2 veckor kvar tills BF, helt otroligt vad tiden går fort. Så jag försöker göra så mkt jag kan inför jul innan bebisen kommer, vet att det är tidigt att baka och så, men det är skönt att ha klart sådant när väl bebisen vill titta ut. Sen ska man ju faktiskt, enligt min mening, ha lussekatter och pepparkakor på första advent. Och det är ju faktiskt nästa söndag så...
Så idag blir det lussekattsbak och imorgon pepparkakor. Tänkte jag skulle få hjälp av Embla, men hon tittade mest på degen och åt några russin, sen sprang hon iväg och skulle ha äpple och se på Pippi. Det är min tös det, eller kanske pappas tös. Jag tycker ju det är kul att baka, medans han tycker nog det är roligare att äta det när det är klart =)!
Så nu är de i ugnen och när han kommer hem sen får man provsaka årets första lussekatter....
 
 
Även varje torsdag, och ibland oftare, så får jag leta upp min PUSS som min älskling har gjort till mig av olika saker varje vecka. Det har han gjort sen vi träffades för över 3år sedan och jag hoppas verkligen att han fortsätter med det.
Idag kom jag upp till ett S gjort i lego som stod i köket, det var alltså dags för skattjakt för att hitta P U och S också. Det andra S:et hittade jag i vår halltarm, P:et stod i biblioteket och U:et i tvättstugan. Så nu har jag min PUSS från underbara älskling, längtar bara tills jag får min riktiga när han kommer hem sen!
 
 
Embla har en liten konstig sak för sig, men bara på den lilla toaletten, kan vara att pappa jämt går på den och hon är ju pappas tjej. Har alltid varit det och kommer nog vara så med. Hon tar med sig en massa böcker in och sätter sig på golvet och ständer dörren medans han är på toa då alltså. Och kommer jag och knackar på, om det är något speciellt, så får jag ett "tut tut mamma" och så stänger hon dörren igen. Kvalitetstid med pappa kan man ju inte störa i =)!
Nej då, men att hon är pappas tjej, det går inte att ta miste på.....
Detta har hon gjort sen hon var liten och på eget begär...hittade en bild på detta när hon var mindre, så bildbevis finns ju....
Nu var det ingen pappa hemma, så det fick gå utan och nu fick även dörren vara öppen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0