Kusinträff!

Redan torsdag idag och vi går in i v.36 nu. Bara 4veckor till BF-dagen nu alltså, helt otroligt vad fort tiden går. Nästa vecka ska vi på ultraljud igen och se hur bebisen ligger. Krävde detta i början av graviditeteten, ska inte vara som sist. Sen vet man aldrig hur det blir, men då har vi gjort vad vi kan i alla fall. Men jag är inte sugen på ett vändningsförsök, så vi får hoppas att det är fixerat till veckan. Vår barnmorska var inte helt nöjd sist, det hade inte sjunkit så mycket som hon hade velat. Fast en sak är säker, bebisen kommer att komma ut på det ena eller det andra sättet!
 
Nu har jag och Embla fått besök av hennes kusin Simon och de bygger tågbana. Ingen förvånad precis av detta, tågbana är det som gäller just nu. Får bli mer tågbitar till hennes tågbana i julklapp. Kanske även ett självgående lok, om min kära make får bestämma så ska hon ha ett, men jag är inte lika med på detta.
Kommer nog tänka tanken att kasta ut det ett antal gånger, men hon älskar de ju. Farmor och farfar ett varsitt till barnen när de är där och de går från att de kommer tills de går typ.
 
Simon kom fram till mig och frågade nyss:
- varför har du en sån stor mage för?
jag svarade:
- för att det ligger en bebis där inne.
simon tittade lite underligt på mig och sa:
- jaha....
och så var den saken klar tydligen.....
 
Barns funderingar kan vara lite roliga ibland, skulle vara kul att hoppa in i deras hjärna och se vad de funderar på under en dag.
 
Nu blir det snart lunch till de små och mig....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0