Höstlov!

Förra veckan hade S höstlov och var hemma hela veckan...så skönt att ha honom hemma, det är så mkt lättare nu med lite hjälp under dagarna. Embla var på dagis mån-ons och då passade vi på att ordna till hennes rum. Det har inte sett ut som ett barnrum, men nu äntligen har hon fått sitt rum färdigt. Det fattas en gardin och så ska vi sätta upp några små hyllor och tavlor. Men annars är det klar =)!
Vi började på söndagen med att plocka ut allt i hennes rum, vilken hon ville ställa tillbaka igen. Det ska ju vara i hennes rum ju, vilket är mkt förståligt. På måndag morgon försökte hon en gång till och vi försökte förklara att hon skulle få ett nytt rum. Men det har gått bra och hon har sovit inne hos oss hela veckan istället.
Vilket har varit mysigt, men skönt att hon är tillbaka i sitt rum och säng nu. Då blir det ännu mysigare när hon kommer in på morgonen och ger oss en stor puss och kram. Vilket jag älskar så mycket.
Glömde att ta kort på hur rummet såg ut förut, har nog det någonstans ändå. Men i alla fall så var väggarna bubbliga för att grundarbetet innan inte varit bra. Väggen bakom sängen var svart, garderobsdörrarna var vita och på golvet var det parkettgolv. Nu ser det ut så här och vad vi tycker mkt bättre, även Embla som sken som en sol när hon fick komma in i sitt nya fina rum. (Bilderna är lite suddiga tyvärr)
 
Hon har fått upp lite krokar på väggen, i samma färger
som garderobsdörrarna. De är en blomma, bil, flygplan,
båt och fjäril.
 
 
 
Vi har även hunnit med en massa bus och lek under veckan. Embla älskar att lägga pappa bredvid soffan, gå upp på sidan i soffan och sen hoppa ner på pappas mage. Hon har även försökt att få dit mig, men nej det lockar inte och jag tror inte bebisen skulle tycka om det heller. Så pappa får stå ut...
Men han får även en hel del mys där i hörnet med.
 
 
Det som har varit bra under veckan är att jag har fått välja hennes kläder, då vi plockade ut alla kläder och la dem i påsar. Annars får hon välja varje morgon vad hon ska ha på sig. Så jag fick äntligen på henne den här stickade bruna tröjan, den är så fin och passar henne så bra. Hon har ju sina favoritkläder, de kommer knappt in i garderroben efter tvätten innan hon ska ha dem igen. Vilket är sött i sig.
 
 
Har även varit på Leklandet en eftermiddag och det uppskattades jättemycket. Visste inte att det var så stort och fanns så mycket där inne. Var inte lätt att följa henne, men det gick allt. Det var en annan mamma som frågade mig hur jag orkade gå omkring där inne. Men vad gör man inte för sin älskade tös.
Däremot åkte jag inte några ruschkanor, det fick pappa stå för. Det finns två frittfall-ruschkanor, vilket jag fick ont i magen av att se. Även S, men Embla älskade dem och då fick han bita i det sura äpplet och åka.
Kan verkligen rekommendera att åka dit, var hur kul som helst och tiden gick så fort. Så det kommer bli fler gånger vi åker dit.
 
Men veckan har gått så fort och nu är det måndag igen. Så jag sitter här ensam, vilket är ganska lugnt och tyst och lite skönt, men tomt.
De har även vattenspolning idag mellan 10-20 och imorgon mellan 8-18. Jättekul med avstängt vattnet när man är gravid och inte alls behöver gå på toaletten stup i kvarten. Jaja, man är rätt bortskämd som har det jämnt, vi tar det som en självklarhet att det ska vara så. Så när vi blir utan under 2dagar, vi får ju tillbaka det mellan 20-08, så klagar vi. Vad livet kan vara olika beroende på vart man bor i världen.
Jaja, nu ska jag inte klaga, utan njuta av jag trivs med livet och min familj.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0