Det senaste...

Embla har börjat klättar på allt nu. Det spelar ingen roll vad det är, bara det går att klättra så är hon nöjd.
Tyvärr gör inte alltid alla möbler som hon vill och då kan det göra lite ont.
Men inte är hon rädd för det, utan hoppar bara upp igen och fortsätter.
 
 
Hon har även börjat, eller det har väl hållit på ett tag, men att plocka i och ur saker. Om och om och om igen....hon tröttnar aldrig.
Den hon älskar att plocka med är hennes necessär som alla hennes hårsaker ligger i. Där kan hon sitta länge.
 
 
 
Det hon har börjat med nu är att ta på sig sina gummistövlar och går runt här hemma. Hon kan sätta på sig dem själv, sen behöver hon lite hjälp att ställa sig upp. Men sen går det rakt fram och fort går det.
Idag speglade hon sig och tyckte om det hon såg. Jag förstår henne verkligen =)!
Det var någon dag sen som hon hade på sig pyjamas, satte på sig skorna och kom med jackan. Då var hon klar för att gå ut, tyckte hon iallafall. Men mamma tyckte inte rikigt lika som Embla då. Kan säga att hon inte blev glad då.
 
 
Idag fick vi även en hel pappåse med kläder och leksaker av C. Eller egentligen hennes dotter. Vi tackar så oerhört mycket för detta, det är otroligt snällt av er att ge detta till oss.
 
Frågade även Embla idag igen om hon ville ha en lillasyster och hon bara tittade på mig. Sen en lillebror och hon gjorde samma titt igen. Sen frågade jag om hon ville ha syskon och hon tittade på mig och sa nej. Sen var det inget mer med det. Hon har sagt sitt med andra ord. Får se om mamma och pappa får bestämma, eller om Embla får bestämma. Det får framtiden avgöra....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0