Supervecka med Mors Dag som avslut

Förra veckan var helt underbar, så jag har inte velat vara inne och skriva då. Har varit sol och en temperatur på ca 27grader. I vår solvägg har det varit runt 45grader. Så det har inte hänt så mycket här hemma, utan vi har mest försökt att vara ute så mycket som möjligt.

Men i fredags jobbade jag och S var hemma med Embla. Då fick han för sig att de skulle åka och köpa en pool till henne. Och en pool fick hon allt, en prinsesspool med skydd. Så söt så. Embla bara älskar att vara i vatten och plaska. Den är inte stor, men S skulle allt ner i den tydligen oxå. Han påstår att Embla inte ville bada själv, men jag vet inte jag. Skulle allt ha velat sett dem båda i den lilla plaskdammen.

Fick en bild på Embla igår när hon badade med farfar. Vet inte om det var Embla eller farfar som var mest sugen på att bada. Men hon ser allt himla nöjd ut.

 

Hon hade även fått en sak till av sin pappa. Hon älskar ju bollar och bita i dem och slänga iväg och allt. Så hon hade fått bollhavsbollar, 100st i rött, rosa och lila. Kan säga att det kommer att vara bollar överallt. Men nöjd var hon allt lillan när hon visade upp sina nya bollar för mamma.Igår var det Mors Dag och detta firade S och Embla genom att ge mamma ett spel.
Jag sa att jag önskade mig en puss av Embla och detta tog S ordagrant. Men det är världens finaste present.
De tog fingerfärg och gjorde hand- och fotavtryck på ett papper. Efter det gjorde S ett spel av detta och det gick ut på att komma i mål där en puss av Embla väntade. Jag bara älskar mitt nya spel =)!Igår kväll firade vi mors dag hos P och L där även självklart farmor och farfar var med. Det erbjöds italinskinspirerad mat och till efterrätt var det både chokladpudding och rabarberpaj.
Tack alla för en supertrevlig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0