Spanien och Nerja

Nu har vi kommit tillbaka hem igen, eller vi kom i onsdags kväll. Jag och Embla har varit i Spanien med syrran och hennes två barn, mamma och pappa. Vi åkte söndagen den 1maj och var borta i 10dagar. Flygresan gick jättebra både hem och dit. Har en mycket duktig tjej som inte sa alls mycket på hela tiden när vi flög. Inte ens upp eller ner.
Vädret har varit jättebra, soligt och varmt. Varje dag tog vi en promenad för att sedan gå ner till stranden. Kvällen avslutades oftast bara hemma, men någon dag var vi även ute på en kvällstur runt stan.Både jag och Embla har badat i havet, var rätt kallt men solen gjorde att det var ok ändå. Embla har allt lekt och ätit sand. Mycket mumsigt! Hon kröp även ner mot vattnet, även om vågorna kom och sköljde vatten över henne. Så nu vet vi vad vi har att vänta till sommaren.

   

   

Sista dagen var det karneval, hela byn klädde upp sig och gick parad genom staden. För att hedra deras stora fest var även lilltjejerna klädde i deras flamencoklänning, röd och vit. De charmade allt och alla. Var så söta i vagnarna när de satt och hoppade till musiken som spelade.

         

Vår lilla tjej har som vanligt inte riktigt förstått att man ska sova på kudden. Nu provade hon hur det var att vara Pippi Långstrump och sova med fötterna på kudden. Hon snarkade allt så gott, så det var säkert hur bra som helst.Lite bilder på stränderna runt Nerja. 

         

Saknaden av pappa var däremot inte lika rolig. Både jag och Embla saknade pappa oerhört mycket hela tiden. Hade han varit där hade vi gärna stannat mycket längre. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0