Älskade Embla

Har det alltså redan gått en vecka sen jag skrev sist. Man är hemma hela dagarna, men dagen går så fort. Förstår inte vart all tid går, men det betyder väl att vi har saker att göra och det är väl bra.

I fredags åkte jag och Embla till Mariebergsskogen för att möta de andra i föräldragruppen. Försöker hitta på lite andra saker än vår vanlig promenad på torsdagarna. Så nu blev det ett besök dit istället.
Vädret var tyvärr inte jättebra och det blåste ganska bra. Det var lite synd, men annars gick allt jättebra.
Lekte i lekparken, fikade och självklart blev det ett besök hos djuren. Det är verkligen ett bra familjeställe.
Embla gungade, åkte ruschkana och gick lite. En lyckad dag för henne =)!

I lördags så kom mamma och pappa hit. De skulle passa Embla på kvällen för jag och S var bjudna på 30-års kalas. Trevligt att träffa bekanta och komma ut lite. Embla trivdes bra här hemma. Hon fick bada och leka och mysa.

I söndags fyllde kusin Minna 1år. Tänk vad tiden går fort. Ett helt år sen mosters lilla älskling kom. Så självklart åkte vi dit för att fira hennes stora dag. Syrran hade gjort en helt sagolik tårta och en massa andra bakverk till. Så allt var precis som vanligt. Embla gav Minna lite kläder och en handjord stickad katt som jag hade gjort.
De lekte, eller hade duell eller nåt. De gick emot varandra och sen bara hoppade de på varandra. Åkte på var sin gåbil och sen emot varandra. Vet inte vad det betydde. Men jag tror nog att de tycker om varandra.

   

Embla är lite speciell, hon är inte riktigt som andra. Men varför ska man vara det? Hon är ju världens underbaraste lilla tös. Allt hon gör är ju speciellt för just henne och det skulle jag aldrig vilja ändra på.Denna vecka har vi hunnit med ett besök hos en kompis. Där tog vi en långpromenad till IKEA för en lunch och sen ett besök på Bergvik Köpcentrum för att sedan gå tillbaka igen.
Igår var det ett besök på Babyrytmiken igen och Embla verkligen älskar denna stund. Hon vill inte sitta still och hoppar och skuttar. Hon kröp iväg och försökte ta med sig alla sångpapper hem igen. Eller så vill hon bara smaka lite på dem. Vem vet?
Idag har vi en mysdag hemma och det är väldigt sköna och mysiga dagar det med =)!

Hittade en bild på när Embla står upp i sängen. Oftast så möts vi så här på morgonen. Hela hon lyser och man vet att även denna dagen blir helt underbar. Älskar henne så mycket och jag vill alltid vara nära henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0