Sjuk igen =(

Nu har Embla blivit sjuk igen. Hon har fått feber och är slö. Äter dåligt igen, men dricker iallafall välling och vatten. Jag vakande i förrgår natt och kände på henne. Hon var så varm att jag tog upp henne för att ta tempen. Den var uppe i 39,7 och jag blev orolig. Slog på datorn för att se vad jag skulle göra. Men det visade sig att det är ingen fara så länge hennes allmäntillstånd är bra och att hon får i sig vätska. Men självklart håller vi koll på henne. Jag tog tempen var tredje timme dagen efter och gav henne alvedon var sjätte timme. Så den har sjunkit, men hon är fortfarande varm och har feber. Men annars mår hon bra.

I tisdags var hon hemma med pappa på kvällen och när jag kom hem möttes jag av detta:

 

vet inte riktigt vad de hittar på när jag inte är hemma. Och man ska kanske inte veta allt heller för den delen. Men med tanke på hur nöjd hon var så hade de nog riktigt kul.

Som vanligt på torsdagarna så träffade vi mammagruppen. Idag bjöd jag hem alla till oss. Tyvärr så kunde inte alla komma, men det får bli en annan gång igen som de får komma. Först kom det två mammor och vi tog en promenad. Gick tillbaka och efter det kom ytterligare en mamma. Då fick Embla sin första bukett. Edwin hade plockat blommor till henne =)! Tack för de fina blommorna!Sen blev det middag och efterrätt. Efter maten hade klockan blivit en del och alla skulle dra sig hemmåt. Vi gick med en sväng för att Embla skulle få sova. Hon sov sen en hel timme, inte alls mycket. Så när pappa kom hem var hon så trött. Hon fick bada lite för att hålla sig vaken och sänka tempen lite innan läggdags. Det blev lite myskalas i soffan innan hon somnade i min famn. Nu sover hon så sött i sin säng.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0