Mycket bra dag =)

Idag har det varit en mycket bra dag.
Började med en mysmorgon med Embla. Hon ville ju inte sova så bra inatt, utan låg mest och pratade med sin napp eller dingliis. Vet ej vad det var som var så intressant att de var tvugna att vara vakna, men så är man ju mamma och inte förstår allt så =)!
Men imorse myste vi för fullt för att sedan klä på oss och gå iväg för grillning uppe på slalombacken med mammagruppen. Embla somnade innan vi hann dit och sov hela tiden. Vaknade först när vi började närma oss hem igen. Kul tjej att ha med ut. Men jag fick mig en och annan korv. Till efterrätt lite kaffe och kaka.
Så det var mysigt ändå även om lilltösen sov.

Sen kom vi hem och mobilen ringde en stund senare. Det var från dagiset vi har valt och de har en plats åt oss. Inskolningen börjar den 6 augusti och varar i 2 veckor. Blev så glad för det. Skönt att hon fick det vi ville. Det ska vara så bra där borta och det är nog en annan från mammagruppen som oxå får plats där.
Kul att hon känner till några innan så inte allt blir helt nytt.

Nu ska vi ta och duscha och göra oss klara för ett kalas ikväll. Minna vänner kommer över för att fira att jag har fyllt år. Bättre sent än aldrig =)! Så det ska bakas äppelpaj här snart med....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0