Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!
Idag blir jag alltså 29år. Inte jämt och ingen trea än =)! Jag är nöjd iallafall. Inte för att jag har någon som helst åldersnoja, utan bara för att det är gött att vara i 20-års åldern än. Om det nu räknas som det. Det är ju faktistk en två framför, så det räknas som det =)!

Har redan fått jättefina presenter och jag tackar så mycket för allt jag får. Behöver verkligen inte hå något, även om det alltid är kul att få paket.
Idag kom min älskling in och sjöng för mig. Och jag fick paket =)! Fick en upplevelse på Liveit.se, det är för två personer så han får allt följa med. Fick välja mellan: Islandshäst, Spadag, Rom- & chokladprovning, Spabehandling, Spökmiddag eller Teatermiddag. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska välja.Fick även en present av Embla, hon är så duktig. Hon kanske fick lite hjälp av sin pappa =)!
Tack mina underbara älsklingar för att ni finns. Älskar er mest av allt!Har även lite bilder på min duktiga lilla tös som börjar bli så stor. Hon kan ställa sig upp vid lite mindre bord eller något annat lägre som står stilla. Och nu har jag även fått en bild när hon går med sin lära-gå-vagn.

 

Idag har jag varit duktig och lagat egen mat till Embla. Hon äter ungefär tre barnmatsburkar per dag. Det blir en hel del per månad det. Så jag tänkte att jag skulle testa och se om hon äter hemmagjord mat oxå. Blev köttäfärssås med pasta och ris med grönsaker. Mosade även björnbär så det blev en burk. Får se om det funkar.

Ska även iväg ikväll på en husvisning till. Det andra har vi tackat nej till.
Sen ska vi iväg till kusinerna på födelsedagsfika. Jättesnällt att L gör fika så jag slipper. Även om det är jag som fyller år. Hon är så underbar. Tack för att du finns =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0